În sfârșit! Ce surprize aduce sezonul 15 din Anatomia lui Grey!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

În sfârșit! Ce surprize aduce sezonul 15 din Anatomia lui Grey!

Divertisment 14 Septembrie 2018 / 16:18 3586 accesări

Fanii serialului cu tematică medicală Grey’s Anatomy (Anatomia lui Grey) vor putea urmări cât de curând sezonul 15. Cel mai longeviv serial de televiziune promite să aducă personaje noi și să lege intrigi și relații neprevăzute între medicii Grey Sloan Memorial. Noul trailer, lansat de curând de ABC dezvăluie crâmpeie din întâmplările sezonului. Astfel, două personaje masculine par să umple golul lăsat de plecarea actrițelor Jessica Capshaw (Arizona Robbins) și Sarah Drew (April Kepner) după sezonul 14.

În urmă cu o lună, ABC a anunțat că Grey Sloan Memorial va „angaja“ un medic nou, interpretat de actorul Chris Carmack. Se știe că va fi chirurg ortoped, dar nu i-a divulgat și numele. Îl avem și pe Dr. Nico Kim (Alex Landi), primul chirurg bărbat homosexual al serialului. Așadar, lucrurile par să se rearanjeze cumva. Pleacă neonatoloaga lesbiană (dr. Arizona Robbins) și cardiologul chipeș (dr. Nathan Riggs, interpretat de Martin Henderson), dar vin în locul lor un ortoped sexy (interpretat de Chris Carmack) și primul medic homosexual (Dr. Nico Kim). O revedem și pe Teddy Altman (Kim Raver), cardioloaga îndrăgostită de Owen Hunt. Aceasta se întoarce însărcinată și plină de surprize, anunță producătorii. Evident, așteptăm cu sufletul la gură să vedem cum decurg și relațiile dintre Hunt și fosta lui soție, Amelia, și dintre Jackson și Maggie.

Trailerul este cu atât mai palpitant cu cât fanii au surprins o scenă de dragoste care îi are ca protagoniști pe Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti) și Meredith Grey (Ellen Pompeo). Să fie oare începutul unei noi idile sau pur și simplu o aventură de-o noapte? Ei bine, vom afla răspunsul la această întrebare din 27 septembrie, când va avea loc premiera primului episod al sezonului 15.

sursa: tabu.ro

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1651 secunde