„În zilele ce vor prevesti sfârșitul lumii, copiii se vor naşte pentru a-şi trata mamele ca pe nişte sclave“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„În zilele ce vor prevesti sfârșitul lumii, copiii se vor naşte pentru a-şi trata mamele ca pe nişte sclave“

Externe 01 August 2016 / 16:53 484 accesări
Imamul Ali Hammuda

Imamul Ali Hammuda

O predică șocantă a fost ținută într-o moschee din Marea Britanie și detalii din aceasta au fost date publicității, culmea, tocmai când șeful Poliției Metropolitane a recunoscut că producerea unui atentat în Marea Britanie este doar o chestiune de timp. Același Sir Bernard Hogan-Howe mai afirma că ”în Marea Britanie lucrurile stau diferit față de alte țări, pentru că britanicii nu stigmatizează musulmanii, ale căror valori și credințe resping complet discursul de ură al teroriștilor”. Probabil că șeful Poliției Metropolitane nu era la curent cu ce propovăduia imamul Ali Hammuda în moscheea din Cardiff.

”Daily Mail” a dat publicității o predică a imamului Ali Hammuda, înregistrată pe ascuns, în care acesta le spunea discipolilor că Islamul le permite să aibă sclave sexuale, informează B1tv. Predica a fost ținută în moscheea din Cardiff în care s-a produs radicalizarea a cel puțin trei tineri jihadiști, chiar Hammuda fiind cel suspectat că i-a radicalizat pe băieți înainte ca aceștia să plece în 2014 în Siria, pentru a se alătura grupării Stat Islamic. Și pentru că în Marea Britanie toleranța e maximă, după cum a spus chiar șeful poliției londoneze, chiar și la doi ani de la acest episod, imamul extremist continuă să predice. El a fost înregistrat pe ascuns, de un reporter aflat sub acoperire la fața locului, cu ocazia unui cerc de studiu religios ce avea loc în moscheea Al-Manar.
În înregistrare, imamul poate fi auzit în timp ce interpretează cuvintele Profetului despre Apocalipsă. ”Ceea ce Profetul încearcă să spună este că, cu puţin timp înainte de sfârşitul lumii, vor fi multe războaie şi, din cauza acestora, femeile vor fi ţinute în captivitate, drept sclave. Şi atunci, stăpânii lor vor avea relaţii cu ele pentru că acest lucru este permis de către Islam”, le-a spus Hammuda tinerilor discipoli. În plus, acesta a mai afirmat că, ”potrivit unei ziceri a Profetului, copiii se vor naște pentru a-și trata mamele ca pe niște sclave: în acele zile care vor prevesti sfârşitul lumii vom vedea mulţi musulmani care nu îşi vor mai asculta mamele şi taţii, care le vor vorbi ca unor sclavi”. Hammuda a mai afirmat că muzica este un instrument al Satanei.

Deși în moscheea din Cardiff au fost, de-a lungul timpului, mai mulți predicatori extremiști, conducerea acesteia a negat orice fel de legătură cu radicaliștii. Mai mulți lideri musulmani din regiune au susținut că Ali Hammuda are reputația unui extremist și că nu este primit în cea mai mare parte a moscheilor de acolo.

Taguri articol


12