Inaugurarea Grădinii senzoriale Adi Bărar, pentru elevii cu dizabilități

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Inaugurarea Grădinii senzoriale Adi Bărar, pentru elevii cu dizabilități

Educație 03 Iunie 2021 / 13:42 690 accesări

Vineri, 4 iunie 2021, ora 12.00, la CentrulŞcolar pentru Educaţie Incluzivă Maria Montessori Constanţa se va inaugura Grădina senzorială Adi Bărar (Cargo).

Scopul acestei inițiative este acela de oferi copiilor cu dizabilități posibilitatea de interacționa într-un spațiu natural, terapeutic, construit din diverse texturi ce creează o experiență inedită și relaxantă.

Grădina multisenzorială este un mediu în care activitățile stimulative și experiențele sunt utilizate pentru a crește comportamentele pozitive pentru persoanele cu dizabilități severe senzoriale sau probleme neurologice.

Proiectul este susținut de Campania Music for Autism, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța.

La inaugurare vor participa membrii trupei Cargo, ambasadori ai Campaniei Music for Autism, Cristian Hrubaru - ROCK FM și reprezentanți ai instituțiilor partenere.

Este o inițiativă unică în județul Constanța, inițiativă care vine să ateste valoarea unui parteneriat instituțional cu finalitate palpabilă pentru copiii cu dizabilități din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Maria Montessori Constanţa. Colaborarea cu membrii trupei Cargo are deja un istoric consistent, regăsit în numeroase proiecte derulate în Constanța. Mulțumim acestor ambasadori ai Campaniei Music for Autism pentru implicarea susținută și angajamentul manifestat pentru acești copii a afirmat Sorin Mihai, inspector școlar general.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2289 secunde