Încă două decese provocate de gripă! Numărul total: 95

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Încă două decese provocate de gripă! Numărul total: 95
Sănătate 08 Februarie 2019 / 15:09 1446 accesări 0 comentarii

Medicii au confirmat încă două decese provocate de gripă, la pacienţi din judeţele Prahova şi Constanţa. Numărul total al deceselor a ajuns la 95, conform news.ro, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, vineri dimineaţă, că s-au confirmat încă două decese provocate de gripă. Este vorba despre un bărbat de 6 de ani din judeţul Prahova şi o femeie de 74 de ani din judeţul Constanţa.

Ambii pacienţi aveau virus gripal tip A şi erau cunocuţi cu afecţiuni medicale anterioare. Medicii au stabilit că bărbatul era nevaccinat antigrial, dar în cazul femei nu s-a putut stabili deocamdată aces lucru. Ei au murit în cursul zilei de miercuri.

Numărul total al deceselor provocate de gripă a ajuns la 95.

Miercuri, CNSCBT a anunţat că, în ultima săptămână, s-au înregistrat peste 3.300 de cazuri de gripă clinică, epidemia extinzându-se în întreaga ţară.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2108 secunde