Încă două plecări de la HCDS

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

Încă două plecări de la HCDS

Sport 14 Iunie 2020 / 09:42 1213 accesări
Dejan Malinovic a fost golgheterul echipei constănţene în sezonul 2019-2020

Dejan Malinovic a fost golgheterul echipei constănţene în sezonul 2019-2020

Site-ul oficial al formaţiei Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a anunţat că jucătorii Dejan Malinovic și Vencel Csog completează, oficial, lista plecărilor la sfârșitul acestui sezon, după ce despărțirea de Marius Mocanu a fost deja confirmată. Internaționalul bosniac în vârstă de 28 de ani va juca din următorul sezon în Ungaria, la echipa Balatonfured. Malinovic a venit în urmă cu trei ani la Constanța, unde și-a trecut în palmares Supercupa și Cupa României, dar și o medalie de argint în Liga Zimbrilor, alături de HCDS. Malinovic a fost golgheterul echipei în sezonul 2019-2020 și unul dintre cei mai valoroși interi dreapta din campionatul României.

Vencel Csog va evolua din sezonul următor la CSM Făgăraș. Internaționalul român în vârstă de 23 de ani a semnat în ianuarie 2018 cu HCDS şi a participat la campaniile din Cupa EHF și a bifat o finală în Liga Zimbrilor în tricoul Constanței, experiențe cu care extrema stânga își va continua cariera aflată încă la început de drum.

Pivotul Marius Mocanu (33 de ani), antrenorii secunzi Alexandru Buligan și Marko Isakovic au încheiat și ei contractele cu HC Dobrogea Sud.

Pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean au fost postate mesaje de mulţumire adresate celor trei handbalişti:

„Înţelegem perfect situaţia şi realizăm că nu ne putem împotrivi, aşa că rămânem alături de tine, indiferent unde vei ajunge în cariera ta. Ştim că ai spus că ai vrea să te întorci la noi după perioada pe care o vei petrece în Ungaria, aşa că să fii sigur că te aşteptăm înapoi cu braţele deschise. Multă baftă mai departe şi, la fel de important, sănătate şi bucurii alături de familia ta, Malina!

Ne pare rău că n-ai apucat să-ţi faci ieşirea din scenă la Sala Sporturilor şi să ai parte de un rămas-bun aşa cum meriţi, dar sperăm ca FamiliaHCD să-ţi transmită toată energia ei”.

„Venit la HCD în ianuarie 2018, Venti părăseşte Constanţa după doi ani şi jumătate. A fost o perioadă în care echipa noastră a câştigat Cupa României şi a jucat finala campionatului. Îi mulţumim pentru contributia la performanţele HCD. Multă baftă, Venti!”

„A jucat patru ani aici, dintre care doi în perioada HCM (2009-2011), atunci când a câştigat şi titlul de campion al României. Ne-a impresionat prin puterea lui şi prin spiritul de luptă arătat pe semicerc. Suntem convinşi că fostul nostru pivot va reuşi la următoarea sa echipă şi îi dorim multă baftă. Mulţumim, Moky!”

Formaţia de la ţărmul mării se va reuni la 22 iunie, la ora 18.00, în Sala Sporturilor. La Constanța sunt așteptați și cei trei handbaliști care au semnat contracte cu HCDS săptămâna trecută: interul stânga croat Alen Blazevic (34 de ani) centrul turc Onur Ersin (28 de ani) și interul stânga rus Vitaly Komogorov (29 de ani).12
Pagina a fost generata in 0.2419 secunde