Încă o înfrângere pentru România la Cupa Mondială de rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cupa Mondială de rugby / Grupa D: ROMÂNIA - IRLANDA 10-44 Încă o înfrângere pentru România la Cupa Mondială de rugby
Sport 27 Septembrie 2015 / 21:41 629 accesări 0 comentarii

Duminică seară, la Londra, pe stadionul „Wembley”, reprezentativa de rugby a României a pierdut, cu scorul de 10-44, la pauză 3-18, confruntarea cu Irlanda. „Stejarii” au încasat şase eseuri din partea învingătoarei din „Turneul celor Şase naţiuni”, pentru formaţia noastră punctând Calafeteanu (o lovitură de pedeapsă), Vlaicu (o transformare) şi Toniţa (un eseu). Reamintim că în primul meci susţinut la actuala ediţie a Cupei Mondiale, România a cedat în faţa Franţei, cu scorul de 11-38. Sâmbătă, tot în grupa D, Italia a învins Canada, cu scorul de 23-18 (13-10). Următorul joc al „stejarilor” este programat la 6 octombrie, împotriva Canadei.

Clasament Grupa D: 1. Irlanda 10p, 2. Franța 9p, 3. Italia 4p, 4. Canada 1p, 5. România 0p.

Alte rezultate - GRUPA A: Anglia - Țara Galilor 25-28 (18-9), Australia - Uruguay 65-3 (31-3).

GRUPA B: Africa de Sud - Samoa 46-6 (17-6), Scoția - SUA 39-16 (6-13).

GRUPA C: Argentina - Georgia 54-9 (14-9).

BUCURIA INCREDIBILĂ ÎN VESTIARUL ȚĂRII GALILOR

Selecţionerul Ţării Galilor, Warren Gatland, a declarat că victoria împotriva Angliei, scor 28-25, la Cupa Mondială de rugby, obținută pe arena „Twickenham”, reprezintă enorm pentru el şi jucătorii săi, subliniind că bucuria din vestiar a fost de nedescris. „Bucuria din vestiar a fost incredibilă. Sunt foarte mândru de băieţi. Nu cred că am arătat vreodată atâta emoţie. Este unul dintre cele mai mari meciuri în care am fost implicat. Nu este nimic mai mare decât Cupa Mondială. Să câştigi pe Twickenham înseamnă enorm pentru mine şi pentru jucători. Acest meci a fost o chestiune de voinţă. Dacă îţi doreşti cu adevărat, atunci orice se poate întâmpla. Modul în care jucătorii s-au dăruit...mai mult nu puteam cere”, a declarat Gatland.

CĂPITANUL AFRICII DE SUD NU VA MAI EVOLUA LA CUPA MONDIALĂ DE RUGBY

Căpitanul Africii de Sud, Jean de Villiers, a suferit o fractură de mandibulă şi nu va mai evolua la Cupa Mondială de rugby, a anunţat site-ul oficial al competiţiei din Anglia. În locul lui De Viliers a fost convocat Jan Serfontein. De Viliers s-a accidentat în meciul Africii de Sud cu Samoa, scor 46-6.

Citește și

http://www.telegrafonline.ro/stejarii-dau-piept-cu-irlanda-invingatoarea-din-six-nations

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1693 secunde