Încă o medalie la Universiada de vară de la Taipei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Încă o medalie la Universiada de vară de la Taipei
Sport 25 August 2017 / 17:22 863 accesări 0 comentarii
Bianca Răzor a obținut bronzul în proba de 400 de metri (sursa foto: Facebook Romanian Athletics Federation)

Bianca Răzor a obținut bronzul în proba de 400 de metri (sursa foto: Facebook Romanian Athletics Federation)

A opta zi de concurs din cadrul ediției a 29-a a Universiadei de vară, de la Taipei (Taiwan), a adus delegației României a opta medalie. În finala probei de 400 de metri, atleta Bianca Răzor a obţinut medalia de bronz, trecând a treia linia de sosire, fiind cronometrată cu timpul de 51 de secunde și 97 de sutimi. Pe primul loc a fost Malgorzata Nata Holub (Polonia), cu 51 de secunde și 76 de sutimi, iar a doua s-a clasat Justine Palframan (Africa de Sud), cu 51 de secunde și 83 de sutimi.

Bilanțul sportivilor români la Taipei este acum de opt medalii: trei de aur - Larisa Iordache, la individual compus și sol, și Alina Rotaru, la săritura în lungime; una de argint - Nicolae Alexandru Soare, la 10.000 de metri; patru de bronz: Bianca Răzor, la 400 de metri, Larisa Iordache, la bârnă, Andrei Muntean, la sărituri, și Andrei Gag, la aruncarea greutății. După cum se poate observa, la Taipei, România a cucerit medalii doar la gimnastică artistică și atletism. Universiada de vară din acest an se va încheia la 30 august.

În 2015, la Gwangju (Coreea de Sud), România a ocupat locul 29 în clasamentul general pe medalii la Universiada de vară, cucerind o medalie de aur, trei de argint și trei de bronz.

Citește și:

A șaptea medalie pentru România la Universiada de vară

Atleta Alina Rotaru, aur la Universiada de vară de la Taipei

Larisa Iordache, încă două medalii la Universiada de varăŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.174 secunde