Încă o victorie la scor pentru CS Năvodari, în DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Încă o victorie la scor pentru CS Năvodari, în DNS la rugby

Sport 23 Octombrie 2016 / 14:31 1390 accesări
Talonerul Mihai Comănici a marcat trei eseuri pentru CS Năvodari în meciul cu RCM Galați

Talonerul Mihai Comănici a marcat trei eseuri pentru CS Năvodari în meciul cu RCM Galați

Rugbyștii de la CS Năvodari au confirmat și sâmbătă, în fața lui RCM Galați, că pe teren propriu sunt invincibili în Divizia Națională de seniori. Echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase s-a impus la scor și în al treilea meci jucat în acest sezon pe stadionul „Flacăra”, în etapa a 4-a a campionatului. Scorul final a fost 57-9 (14-3), cu gazdele marcând nouă eseuri, prin Comănici (3), Pîrvu (2), Ogea (2), Barbu și Puișoru, șase dintre ele fiind transformate de Ignea. Oaspeții au punctat prin trei lovituri de pedeapsă.

„Sunt mulțumit și de joc, și de rezultat, dar mă așteptam la o diferență de scor mai mare, ținând cont de pregătirea pe care o facem, cu patru antrenamente pe săptămână. Mă bucur că nu am avut accidentări, cu excepția lui Grigoraș, care a fost călcat pe cap, în zona urechii, iar jucătorul advers a primit cartonașul roșu. Sper ca și el, și Cătălin Nicolae să fie apți de joc pentru etapele următoare, pentru că ne așteaptă două deplasări consecutive, la Bârlad și la Buzău”, a spus Cristian Husea.

Au evoluat pentru CS Năvodari: Zapan, Comănici, Sponte - Burlacu, M. Croitoru - Pîrvu, Niță, Agiacai - Agapie, Trandafir - Grigoraș, Papaiane, Gheară, Puișoru - Ignea (au mai jucat: Apetroaie, Strat, Barbu, Bejan, Fl. Croitoriu, Ciubotariu, Miron, Ogea).

Celelalte rezultate din etapa a 4-a: Știința Petroșani - RC Bârlad 31-29; CS Mănăștur - RC Stejarul Buzău 15-26. Partida CSU „Aurel Vlaicu” Arad - CSM Bucovina Suceava a fost amânată pentru data de 20 noiembrie, ora 10.00. În clasament conduce Știința Petroșani, cu 18 puncte, urmată de CS Năvodari 16p, RC Stejarul Buzău 14p, CSM Bucovina Suceava 9p/3j, CSU „Aurel Vlaicu” Arad 8p/3j, RC Bârlad 7p, RCM Galați 2p și CS Mănăștur 0p.

Citește și:

CS Năvodari - RCM Galați, în Divizia Națională de seniori la rugby

CS Năvodari a surclasat-o pe CS Mănăștur

CS Năvodari, învinsă la un singur punct diferență!

CS Năvodari a început campionatul cu un succes categoric12
Pagina a fost generata in 0.2203 secunde