Încă un sens giratoriu la Constanța! Fără număr!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Încă un sens giratoriu la Constanța! Fără număr!
Administrație 31 Octombrie 2018 / 17:01 2104 accesări 3 comentarii

Un nou sens giratoriu a răsărit în Constanța. Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a amenajat, provizoriu, un sens giratoriu pe strada Prelungirea Traian, la intersecția cu Valea Portului. Acesta are, teoretic, scopul de a decongestiona traficul în zonă. Dacă își va atinge țelul, rămâne de văzut. „În noaptea de marți spre miercuri au fost trasate marcajele, iar miercuri s-a trecut la amenajarea sensului și montarea indicatoarelor rutiere. În același timp, se execută lucrări pentru reabilitarea trotuarelor și pe strada București. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu maximă atenție în zona în care s-au făcut schimbări în ceea ce privește regulile de circulație”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

Stefan 08:11:03 / 01 Noiembrie 2018
E foarte bine !!!

In tarile civilizate aproape intersectie periculoasa este transformata in sens giratoriu

De 10:16:40 / 01 Noiembrie 2018
Ce ?

Un cadru dezolant, totul este făcut fără gândire, fără pic de respect pentru orașul Constanța și locuitorii orașului, toate pocesc orașul turistic și portuar, unde te uiți, pe nimic nu râvnești / nu admiri, Constanța se îngroapă / se scufundă într-o imensă groapă de gunoi și mizerie și primarul se îngrașă și este fericit că-i este bine și este liniștit pentru că oamenii acceptă câte un os aruncat, adică tichet pentru transportul în comun, tichete de masă și ce o mai fi și toate acestea provin din taxele și impozitele locale plătite tot de ei, locuitorii acestui oraș, pentru că oamenii de rând, plătesc, sunt conștiincioși, iar primarul face așa zisa, faptă bună și dă ajutoare în stânga și în dreapta : celor buni de muncă, le dă ajutorul social care în prezent este în valoare de 640 lei, ajutorul pentru încălzire și multe altele și ei, mulți dintre ei, nu au muncit nici măcar o zi, dar călătoresc cu mijloacele de transport în comun fără documente și la controlul efectuat în mijlocul de transport în comun : înjură, țipă, urlă, jignesc controlorii și pe toți cei care i-au atitudine, le mai și arată celor prezenți : un cuțit și altele asemenea acestora, așa că primarul nostru este fericit și liniștit pentru că în orașul nostru "toate merg bine, toate merg strună", după cum o vorbă spune "țara arde și baba se piaptănă"

"Mândru" 10:55:55 / 01 Noiembrie 2018
Toate făcute alandala !

Străzile, trotuarele, treptele neasfaltate / neamenajate, zac, așteaptă reabilitarea, iar primarul făgădău decebal și consilierii locali constănțeni, asfaltează străzile și trotuarele bune și schimbă bordurile, iar : podul de lângă supermarketul Cora, zacaaaace și mijloacele de transport în comun și proprietate personală circulă chinuite din cauza nepăsării și lipsei de respect față de constănțeni, orașul nostru este un imens șantier în care nu se termină, nimic și niciodată și asta când ne referim la faptul că nici o lucrare nu se termină niciodată, pentru ca să fie bani de stors tot timpul și pe neobservate, așa se petrece și în ale bisericii, foarte multe biserici începute, care nu se termină și asta pentru ca, tot timpul să fie bani de stors și de tras, iar oamenii să creadă, că treburile merg bine, în schimb slujitorii altarelor sporesc la capitolul averile personale / proprii și ce să mai spunem despre persoanele vârstnice care dau apartamentele, preoților pentru a le purta de grijă la vremuri de restriște, unii preoți primesc multe case ori și și, adică apartamente și case pentru fapte bune, dar cum se întâmplă că bătrânii mor foarte repede după ce dau casele preoților, așa că primarul și consilierii locali constănțeni, au avut de unde să ia exemplu, adică au avut să ia exemplu de la slujitorii altarelor, ne punem întrebarea ori exemplul a fost / este luat de la cei care conduc orașul nostru ori exemplul a venit de la slujitorii altarelor și luat de cei care conduc Constanța, să ne gândim de unde a pornit exemplul negativ și dăunător pentru oamenii care locuiesc acest oraș care, cândva era îngrijit și bine gospodărit !?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1802 secunde