Încă un trofeu pentru Cristiano Ronaldo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / LaLiga Încă un trofeu pentru Cristiano Ronaldo
Sport 20 Martie 2018 / 14:55 188 accesări 0 comentarii
Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017

Cristiano Ronaldo a fost marele protagonist al galei premiilor „Quinas de Oro”, desfăşurată luni seară, la Lisabona, în cadrul căreia a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017, informează agenţia EFE. Atacantul lui Real Madrid a primit trofeul chiar din mâinile preşedintelui UEFA, Alexander Ceferin, prezent la ceremonia care a avut loc la Pavilihao Carlos Lopes din capitala portugheză. Cristiano Ronaldo a acumulat 65% din voturi în cadrul anchetei Federaţiei portugheze de fotbal, devansându-l pe Rui Patricio (18%), portarul lui Sporting Lisabona, şi pe Bernardo Silva (17%), mijlocaşul lui Manchester City.

„Vreau să le mulţumesc pentru acest premiu tuturor celor prezenţi aici. Este un premiu pe care îl împart cu colegii mei. 2017 a fost un an de excelent, de neuitat, atât la nivel colectiv, cât şi individual”, a spus starul lusitan, care a reamintit calificarea Portugaliei la Cupa Mondială 2018 şi „anul istoric” pentru Real Madrid, cu care a cucerit cinci trofee. În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo a cucerit pentru a doua oară consecutiv premiul „Quinas de Oro”, rezervat fotbalistului lusitan al anului, după ce în anul 2015 a fost desemnat cel mai bun jucător portughez din istorie, de către Federaţia din ţara sa.

Titlul de cel mai bun antrenor portughez i-a revenit lui Leonardo Jardim, care a cucerit anul trecut titlul de campion al Franţei cu AS Monaco, în timp ce Jose Mourinho, tehnicianul lui Manchester United, a primit un premiu de excelenţă, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la câştigarea Cupei UEFA cu FC Porto.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2004 secunde