INCENDIU la sediul SPIT Constanţa! Persoane evacuate!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

INCENDIU la sediul SPIT Constanţa! Persoane evacuate!

Eveniment 06 August 2018 / 19:33 2444 accesări

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ au fost solicitați luni seară să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins acoperișul clădirii SPIT Constanța de pe bulevardul Tomis, din Constanța. Potrivit ISU Dobrogea, la incendiu au intervenit trei echipaje de stingere cu apă și spumă și 2 autoscări. Conform SAJ Constanța, în zonă au acționat un echipaj SMURD C, un SMURD C1 și un SMURD B. Potrivit ISU Dobrogea incendiul s-a manifestat la ultimul etaj al imobilului.

Pompierii au verificat dacă sunt persoane în interior pentru a fi evacuate. Din primele informații, de la ghena de gunoi incendiul s-a extins pe tubulatură până la etajele superioare. Pompierii lucrează pentru localizare și pentru a evita extinderea.

Informații preliminare: de la ghena de gunoi, incendiul s-a extins pe tubulatură până la etajele superioare. S-a acționat pentru localizare și pentru a evita extinderea.

Din toamna trecută şi până acum, acesta a fost al treilea incident la acelaşi mall. Pompierii au venit rapid la mallul din centrul Constanţei, alertaţi de apelurile primite. Mallul de la Constanţa în care a izbucnit incendiul a fost închis timp de o oră. Pompierii au constatat că luase foc tubulatura de evacuare a fumului dintr-un restaurant. Luna trecută, o bucată din tavanul unui magazin s-a prăbuşit şi a rănit o clientă. Iar toamna trecută a izbucnit alt incendiu în clădire, potrivit Digi24.ro.12
Pagina a fost generata in 0.2049 secunde