Incendiu puternic în Constanța, în cartierul Poarta 6!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incendiu puternic în Constanța, în cartierul Poarta 6!
Eveniment 21 Aprilie 2018 / 12:29 983 accesări 0 comentarii

Pompierii de la ISU „Dobrogea“ au fost chemați să intervină la un puternic incendiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe 21 aprilie. Incendiul a cuprins un lanț de magazine situate în Piața Roșie, din municipiul Constanța, pe strada Brizei, în cartierul Poarta 6.

Potrivit ISU Dobrogea, la intervenție au fost trimise, pentru limitarea și lichidarea efectelor incendiului, două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul Port și în sprijin o autospecială de la Detașamentul Palas Constanța. Trei magazine din această galerie comercială au fost puternic afectate.

La locul evenimentului a venit și o echipă de anchetatori care va stabili, împreună cu pompierii de la ISU Dobrogea, dacă a fost vorba despre un incendiu provocat cu intenție sau totul s-a declanșat de la un scurt circuit.

Sursa foto: ISU Constanța

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.8111 secunde