Incendiu puternic într-un magazin din City Mall. Oamenii au fost evacuați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incendiu puternic într-un magazin din City Mall. Oamenii au fost evacuați

Eveniment 16 Noiembrie 2017 / 08:00 1908 accesări

Un incendiu a izbucnit miercuri seară într-un mall din Constanța, persoanele aflate în incintă fiind evacuate, iar până la acest moment nu au fost semnalate victime.

"La fața locului, echipajele operative intervin pentru localizarea și stingerea incendiului, cu două autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

De asemenea, în zonă au fost trimise o ambulanță SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și șase ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Incendiul a izbucnit în unul dintre spațiile comerciale din cadrul City Park, în afară programului de funcționare a mallului, după ora 22.00, în acel moment singurii clienți prezenți în centrul comercial fiind în incinta cinematografului. Toate sistemele de siguranță ale centrului comercial au funcționat corespunzător, alarma de incendiu declanșându-se imediat, iar echipa mall-ului a reacționat prompt în sesizarea autorităților și evacuarea în siguranță a clienților. Incendiul a fost stins în scurt timp. Menționăm că nicio persoană nu a fost pusă în pericol. În acest moment, ne asigurăm că toate măsurile sunt luate pentru ca centrul să-și poată primi mâine clienții în condiții optime.Siguranța clienților City Park este o prioritate pentru noi, astfel că reprezentanții centrului comercial vor continua să monitorizeze toate aspectele care țin de protecția celor care îi trec pragul“, se precizează într-un comunicat primit de la City Mall.12
Pagina a fost generata in 0.2572 secunde