Incendiu violent! Mai multe autobuze s-au făcut scrum

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incendiu violent! Mai multe autobuze s-au făcut scrum
Eveniment 12 Ianuarie 2018 / 11:02 2300 accesări 0 comentarii

Un incendiu puternic a afectat joi noapte Regia de Transport Public din Tulcea. Din fericire, nu sunt victime, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta, Florentin Daciu.

Conducerea societăţii de transport public din Tulcea spune că în urma incendiului produs în noaptea de joi spre vineri au mai rămas funcţionale 12 autobuze, după ce 15 mijloace de transport au fost distruse de flăcări. Deoarece circa 50% din parcul de autovehicule al societăţii a fost distrus, se încearcă închirierea unor autobuze din alte judeţe pentru asigurarea capacităţii de transport în municipiul Tulcea.

Directorul societăţii, Dan Bălan, a declarat pentru AGERPRES că incendiul a fost sesizat de paznicul societăţii în jurul orei 3,30 şi că deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii acestuia. "În garaj ţineam autovehiculele care erau pregătite să plece pe trasee în această dimineaţă. Numărul total al autobuzelor deţinute este de 27. Unul este la Bucureşti, iar în garaj aveam 13 autovehicule. Sperăm că vom face faţă solicitărilor călătorilor în această dimineaţă", a afirmat directorul Bălan.

S-a intervenit cu 8 autospeciale de stingere cu apă, 1 SMURD, 1 ofițer și 80 subofițeri. Au evacuat în jur de 25 butelii de oxigen și 3 de gpl, dar tot a existat pericolul de prăbușire a acoperișului, întrucât grinzile de susținere nu mai asigură portanța. Au ars 15autobuze și este posibil ca activitatea de transport public sa fie grav afectată în municipiu.

Directorul societăţii Transport Public SA nu a putut menţiona valoarea estimată a pagubelor produse de incendiu, însă a amintit că două autobuze achiziţionate anul trecut au costat circa 995.000 de lei. Societatea, potrivit sursei, are asigurată paza atât cu personalul propriu, cât şi cu o firmă privată.

Taguri articol
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1852 secunde