Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro. Se vor acorda 100 de vouchere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Încep înscrierile pentru fertilizarea in vitro. Se vor acorda 100 de vouchere

Social 03 August 2021 / 09:47 645 accesări

Începând cu data de 05 august 2021, ora 08:00, tinerii interesați pot depune cereri în cadrul programului INFANT, informeazăPrimăriaConstanța.

Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, va acorda anul acesta 100 de vouchere, în valoare de 10.000 lei fiecare, cuplurilor sau femeilor singure care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii.

Obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Cererile se vor depune la adresa de email: inscrieriinfant@dgas-ct.ro.

Documente necesare:

1. solicitare pentru înscriere (formular 2);

2. adeverința de la unitatea sanitară parteneră (formular 1) cu indicația de FIV care atestă că solicitanții sunt eligibili pentru intrarea în programul “INFANT”;

3. copii după actele de identitate ale solicitanților care să ateste domiciliul stabil în Constanța în ultimii 3 ani;

4. declarația de consimțământ (formular 3) privind prelucrarea datelor cu caracter personal și consultarea bazelor de date pentru confirmarea criteriilor de eligibilitate prevăzute la art.3 pct.e.

Toate documentele trebuie să fie scanate și vizibile.

Documentele necesare și Regulamentul programului “INFANT” se pot vizualiza și descărca accesând site-ul www.primaria-constanta.ro/spas secțiunea INFANT.

Beneficiari pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

Relații suplimentare la numerele de telefon:

Tel: 0341.448.531

0341.180.113Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1637 secunde