Încep petrecerile și concertele de weekend!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Super-seară de vineri

Încep petrecerile și concertele de weekend!

Monden 10 Octombrie 2014 / 00:00 378 accesări

Toamna se numără iar distracțiile, astfel încât această seară de vineri va fi abundentă în diverse evenimente prin localurile din oraș. Petrecerile, reprezentațiile de umor și concertele de la noapte deschid drumul pentru o următoare seară de sâmbătă care va fi și mai animată. În prima linie a distracției se vor afla, bineînțeles, tinerii, mulți dintre ei elevi sau studenți care ies în oraș în grupuri mari de prieteni. Agenda acestei seri este una diversă.

MOONLIGHT BREAKFAST Membrii trupei autohtone Moonlight Breakfast susțin, astă seară, mult-așteptatul lor concert programat la malul mării pentru această toamnă. Concertul trupei care a inventat stilul retro-electro este programat la ora 23.00. Biletele se pot procura astăzi, în timpul zilei, cât și seara, înainte de concert, de la sediul clubului din zona Gării, la prețul de 30 de lei.

SPEAK, LA MAMAIA Solistul Speak One, interpretul imnului stațiunii Mamaia din 2014, nu poate sta nici toamna departe de stațiunea pe care o promovează. Artistul revine aici, în această seară, pentru a face show la un eveniment dedicat liceenilor și studenților constănțeni. Concertul lui Speak este programat de la ora 22.00, în Crema Summer Club.

STAND-UP COMEDY Trioul actual de succes al scenelor live de comedie, format din Radu Pietreanu, Tibi Neuronu' și Cristi Priză, se reîntoarce la Constanța pentru un super-show de umor. Reprezentația celor trei artiști va avea loc mâine seară, de la ora 21.30, în localul Arthur Pub din oraș. Intrarea la eveniment este gratuită, iar amuzamentul - garantat.

NUMEROASE ALTE EVENIMENTE În această seară este programat concertul de blues „Blue Velvet”, cu Roxana Stroe și Cătălina Beta, acompaniate de percuționistul Corneliu Stroe și basistul Tibi Duțu. Evenimentul are loc de la ora 20.30, în clubul Amethyst din cadrul Millenium Business Center. Tot în această seară, de la ora 22.00, clubul Heaven's Hell găzduiește petrecerea 100% rock cu intrare liberă. De asemenea, localul La Historia de Argentina pregătește o seară specială de vineri, intitulată „Blues and Jazz Saxophone”, cu Lucian Săuleanu. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar evenimentul începe la ora 21.00. La noapte are loc și evenimentul „Friday Selfie Party", în noul local Medusa, deschis în locul fostului club Cafe del Mar din centrul orașului. Petrecerea începe la ora 23.00, la pupitru se va afla DJ Theo, iar intrarea este liberă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1529 secunde