Încep simulările examenelor Cambridge la Liceul Teoretic „George Călinescu”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Încep simulările examenelor Cambridge la Liceul Teoretic „George Călinescu”

Educație 21 Februarie 2019 / 12:14 2795 accesări

În această perioadă, Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța organizează, în colaborare cu Consiliul Britanic, simularea examenelor Cambridge, după cum urmează: CAE (nivel C1), pe datele de 2 martie 2019 (proba scrisă) și 3 martie 2019 (proba orală), FCE (nivel B2), pe datele de 23 martie 2019 (proba scrisă) și 24 martie 2019 (proba orală), KET și PET (nivel A2, B1), pe datele de 2-3 martie 2019.

Ìnscrierea pentru aceste simulări constă în completarea formularului disponibil pe site-ul https://sites.google.com/site/lgclen/anunturi, iar achitarea taxei de examinare în ziua în care candidații vor susține simularea. După completarea formularului, candidatul va primi un mesaj de confirmare a înscrierii. Detalii legate de simulare (program, reguli, etc.), precum și informațiile referitoare la înscrierile la examenele propriu-zise din luna iunie vor fi postate pe acest site în timp util.

Certificatele Cambridge au recunoaștere internațională, valabilitate nelimitată și echivalează proba de competențe lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. De asemenea, acestea sunt o condiție esențială pentru efectuarea studiilor în străinătate sau la unele facultăți cu predare în limba engleză din România, precum și pentru obținerea unui loc de muncă mai bun sau a unei burse de studii în alte țări.12
Pagina a fost generata in 0.1799 secunde