Începe cursa pentru înscrierea la școală. Părinții au la dispoziție 2 săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Începe cursa pentru înscrierea la școală. Părinții au la dispoziție 2 săptămâni
Educație, Lifestyle 08 Martie 2018 / 07:17 1910 accesări 0 comentarii

Cererile de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018 - 2019 se pot depune începând de azi, până pe 26 martie, o a doua etapă fiind programată în perioada 12 - 18 aprilie.

"În clasa pregătitoare pot fi înscrişi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2018, inclusiv. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Evaluarea dezvoltării psihosomatice se efectuează sub coordonarea Centrului Judeţean/al Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE/CMBRAE) în perioada 1 - 23 martie", anunţa recent Ministerul Educaţiei.

Cea de-a doua etapă, 12 - 18 aprilie, este rezervată pentru copiii care nu au fost înscrişi în prima fază sau care nu au participat la aceasta, cererile urmând să fie completate din nou în funcţie de locurile disponibile.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1822 secunde