ÎNCEPE! Folk Fest Remember Costinești își acordează chitarele!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ÎNCEPE! Folk Fest Remember Costinești își acordează chitarele!

Divertisment 07 August 2018 / 11:24 1959 accesări

Dacă acum 40 de ani tinerii intrau în tabăra Costinești doar pe baza carnetului de elev sau student, acum muzica folk creează o deschidere pentru toți iubitorii de acorduri sugestive de chitară, nostalgici sau tineri care vor doar să „guste“ spiritual atmosfera de vacanță și muzică folk bună, cu versuri semnificative, la Folk Fest Remember Costinești.

Caricaturile lui Costel Pătrășcan vor genera zâmbete peste zâmbete la ediția de #FolkFestRememberCostinești din acest an.

Fiți atenți și fiți prezenți, pentru seri de neuitat, cu nostalgii și noutăți, la #FolkFestRememberCostinești!

Nume cunoscute care vor crea o atmosferă de poveste în apropierea mării vor fi prezente și în acest an, în zilele de 10-11 august 2018:

10 AUGUST:

- Mircea Vintilă și Trupa Brambura

- Alexandru Andrieș

- Emeric Imre

- Daniel Iancu & Costel Pătrășcan

- Marius Matache

11 AUGUST:

- Alifantis & Zan

- Florin Chilian

- Mike Godoroja & Blue Spirit

- Dinu Olărașu

- Magda Puskaș & Sorina Bloj

Amfitrionul evenimentului va fi Andrei Partos - jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

PREZENTARE ȘI ADUCERE AMINTE

Dăm cuvântul organizatorilor, care prezintă astfel evenimentul: pe 10 și 11 august reînviem atmosfera Costineștiului din anii '70 - '80 în cadrul celei de a II-a ediții a festivalului Folk Fest Remember Costinești!

Să ne amintim cum era în Costinești, chiar pe vremea comunismului, când și unde toate inhibițiile dispăreau, iar tinerii profitau de distracție, muzică și soare… Acum putem retrăi atmosfera de soare, muzică și foșnet de valuri…

Folk Fest Remember Costinești este singurul festival cultural din Costinești și singura manifestare muzicală de pe litoralul românesc ce are ca invitați artiști exclusiv din domeniul folkului. Prin intermediul acestui eveniment ne propunem să aducă în prim-plan evenimentele cultural-artistice care însuflețeau atmosfera Costineștiului din anii ’70 – ’80, perioadă de referință pentru Stațiunea Tineretului, care devenea în fiecare vară destinația preferată a mii de turiști consumatori de artă și a celor mai însemnați artiști din domeniul muzical și din alte arii culturale care participau la cercuri literare, concerte, expoziții de artă, vernisaje de artă umoristică sau de fotografie, lansări de carte și multe alte evenimente care le ofereau pe lângă divertisment și “lecții” de cultură.

La ediția de anul acesta, festivalul de muzică și arte complementare Folk Fest Remember Costinești va aduce în stațiune nume de referință din domeniile muzică, literatură, grafică, fotografie, jurnalism cultural, radio și televiziune.

Folk Fest Remember Costinești este un festival de muzică folk și arte complementare, aflat deja la cea de-a doua ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 11 August 2018, în cadrul White Horse Costinești.

Biletele la festival pot fi achiziționate online, accesând următorul link: http://bit.ly/2JJ5s6H. Preț bilet: 29 lei/zi.

Abonamentele și biletele pentru o zi pot fi achiziționate și de la intrarea în complexul White Horse Costinești și din Club Doors Constanța.

Info, la tel: 076366 16 22.12