Începe MODEXPO II - evenimentul profesioniștilor din industria modei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Începe MODEXPO II - evenimentul profesioniștilor din industria modei
Lifestyle 23 Septembrie 2019 / 13:01 1664 accesări 0 comentarii

Ediția de toamnă aMODEXPO -Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie,are loc în perioada 26 - 29 septembrie, în pavilionul B2 alROMEXPO.

Evenimentulvine în completareaCOSMETICS BEAUTY HAIRși oferă vizitatorilor, mai ales doamne și domnișoare, ocazia perfectă de a-și reînnoi garderoba pentru sezonul toamnă/iarnă 2019 și primăvară/vară 2020.

La ediția organizată în această toamnă, care se desfășoară în Pavilionul B2 din cadrul Centrului ExpoziționalROMEXPO,s-au înscris peste 50 de companii din România, dar și din altețări cu tradiție în industria modei și industria textilă:China, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia.

Așa cum s-au obișnuit de la edițiile precedente, vizitatoriiMODEXPOîși pot achiziționa produse de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design contemporan, blănuri, confecții, produse tradiționale și hand-made, tricotaje, încălțăminte și accesorii.

MODEXPOnu ține cont de siluetă, de aceea, oricine își poate găsi în cadrul lui haine potrivite oricăror măsuri.

Evenimentele conexeMODEXPO IIaduc laolaltă specialiștii din industrie și pasionații de modă și frumos.Atelierele Ilbahvor susține zilnic ateliere de croitorie unde vizitatorii vor fi invitați să-și conceapă obiecte vestimentare. La final, obiectele confecționate pot fi păstrate de participanții la workshop. Înscrierile la acest atelier se fac la adresa:https://www.eventbrite.com/e/descopera-secretele-croitoriei-modexpo-ii-2019-tickets-71038549213.

În premieră, scena din Pavilionul B2 alROMEXPOva găzdui zilnic, de la ora 12:00 și de la ora 15:00,show-uri de modăorganizate de Universitatea Națională de Arte București, unde calitatea, ingeniozitatea și bunul-gust își vor da concursul!Venera Arapu,Oana RoscașiSergiu Chihaia, împreună cu studenții lor, vor oferi publicului cele mai spectaculoase și inovatoare ținute!

Universitatea Națională de Arte Bucureștiva organiza în prima zi a MODEXPO, pe 26 septembrie, în Sala de conferințe din cadrul Pavilionului B2, conferința„Poluarea și Reciclarea vestimentației", susținută de profesorii Venera Arapu, Oana Roșca și Sergiu Chihaia.MODEXPOva deveni, astfel, locul de întâlnire a publicului cu profesioniștii din lumea fashionului!

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Textile și Pielărieîi invită pe vizitatorii specialiști să participe la un seminar care vizează câteva dintre ultimele inovații din acest domeniu!

Pentru mai multe detalii despre târg accesațiwww.modexpo.ro.

Program de vizitare:

26 - 28 septembrie 2019: între 10:00 – 18:00;

29 septembrie 2019: între 10:00 – 16:00.

MODEXPO IIse desfășoară în aceeași perioadă cuCOSMETICS BEAUTY HAIR. Vă reamintim căROMEXPOîncurajează donatorii de sânge prin acordarea accesului gratuit la cele două manifestări.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Se redeschid mall-urile!
Se redeschid mall-urile! 4533 accesări
Pagina a fost generata in 0.7846 secunde