Începe returul în Liga 1 de baschet

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Începe returul în Liga 1 de baschet
Sport 24 Noiembrie 2017 / 14:51 434 accesări 0 comentarii
Baschet Club Athletic Constanța este singura echipă neînvinsă din Liga 1 de baschet masculin

Baschet Club Athletic Constanța este singura echipă neînvinsă din Liga 1 de baschet masculin

La sfârșitul acestei săptămâni sunt programate partidele contând pentru etapa a 6-a din în Liga 1 de baschet, prima din returul sezonului regulat. Competiția continuă fără pauză între tur și retur, cele cinci etape din partea a doua a sezonului regulat fiind programate pe 26 noiembrie, 3, 19, 17 și 22 decembrie.

La feminin, formația Clubului Sportiv Phoenix Constanța va juca în devans meciul cu Rapid București, vineri, de la ora 15.30, în Sala „Giulești” din Capitală. După cinci etape, CSM Târgoviște este lider al clasamentului, cu 10 puncte din 5 jocuri (cinci victorii, zero înfrângeri), urmată de CS Phoenix Constanța 7p/4j, Rapid București 6p/4j, CS Baschet Teleorman II Alexandria 6p/5j și Sepsi Sic II Sf. Gheorghe 3p/4j. În clasament a fost inclus și rezultatul unui meci jucat în devans pentru etapa a 6-a: Târgoviște - Alexandria 113-45.

Pentru băieții de la Baschet Club Athletic Constanța urmează două deplasări în acest weekend. Sâmbătă, de la ora 15.30, singura echipă neînvinsă din eșalonul al doilea al baschetului masculin românesc va susține restanța din etapa a 5-a cu Phoenix II Galați, apoi își va continua drumul spre Pitești, unde va juca duminică, de la ora 18.30, cu formația locală BCM U FC Argeș II, în cadrul etapei a 6-a.

În clasament conduce CN „Aurel Vlaicu” București, cu 9 puncte din 5 jocuri, urmată de BC Athletic Constanța 8p/4j (maximum posibil), BCM U. FC Argeș II Pitești 7p/5j, Rapid București 6p/4j, Politehnica II Iași 3p/3j și Phoenix II Galați 3p/3j. În clasament este inclus și rezultatul unui meci contând pentru etapa a 7-a și jucat în devans: Galați - Pitești 84-98.

Meciuri amânate din primele două etape: BCM U FC Argeș II Pitești - Phoenix II Galați (restanță din etapa a doua, 11 decembrie, ora 11.00); Phoenix II Galați - Politehnica II Iași (restanță din prima etapă, reprogramată pentru data de 18 noiembrie, dar amânată din nou!).

Citește și:

BC Athletic va juca două meciuri oficiale în două zile consecutive

CS Phoenix Constanța, a doua în clasament la finalul turuluiPagina a fost generata in 0.1614 secunde