Începe şi Divizia A2 la volei feminin, cu două echipe constănţene la start

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Începe şi Divizia A2 la volei feminin, cu două echipe constănţene la start
Sport 18 Octombrie 2019 / 13:47 368 accesări 0 comentarii

Sâmbătă, 19 octombrie, se vor disputa primele meciuri din sezonul 2019-2020 din Divizia A2 la volei feminin, în Seria Est urmând să evolueze două echipe din Constanţa, Academia de Volei Tomis şi ACS Top Volei 05.

Aflată la debutul în eşalonul secund, Academia de Volei Tomis va juca pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 12.00, În Sala Tomis (Flămânda), cu Unic Piatra Neamț. Va fi debutul în Divizia A2 pentru fetele antrenate de Radu Began și Mihaela Isac, iar emoţiile din prima etapă a sezonului în compania celor de la Unic Piatra Neamț pot fi depăşite rapid şi cu sprijinul iubitorilor voleiului din Constanţa. Intrarea spectatorilor este liberă.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, ACS Top Volei 05 Constanța (antrenori Doina şi Constantin Ferenţi) vor întâlni, în deplasare, pe CSM Focșani 2007.

Din păcate, în Divizia A2 Est la volei masculin, cu toate că s-a înscris iniţial în campionat, nou înfiinţata formaţie Asociaţia Club Volei Constanţa 3.0 nu a găsit resursele financiare pentru a forma un lot de jucători în vederea participării în campionat, astfel că a fost nevoită să se retragă înaintea startului sezonului.

În Divizia A1 la volei feminin, în etapa a 3-a, voleibalistele de la CS Medgidia (antrenori Florin Voinea şi Radu Began) vor înfrunta duminică, 20 octombrie, de ora 17.00, în deplasare, pe CSU Belor Galaţi.Pagina a fost generata in 0.1683 secunde