Închisoare cu suspendare pentru cei care au bătut o femeie jandarm și i-au furat arma!?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incredibil! Închisoare cu suspendare pentru cei care au bătut o femeie jandarm și i-au furat arma!?
Justiție 28 Decembrie 2019 / 12:22 964 accesări 0 comentarii

Cei 7 bărbaţi acuzaţi că au lovit-o cu bestialitatepe femeia jandarm la protestul din 10 august 2018 au fost condamnaţi la pedepse care sunt ca și inexistente - închisoare cu suspendare, între 1 an şi 2 ani şi 8 luni. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 București nu este însă definitivă.

Cei şapte agresori ai femeii jandarm de la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei au fost condamnaţi de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 la închisoare cu suspendare pentru ultraj. Pedepsele dispuse de instanţă sunt cuprinse între 1 an şi 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare. Decizia poate fi atacată. Doi dintre aceştia - cei care au furat arma Ştefaniei Nistor - au fost condamnaţi şi pentru uz de armă fără drept. Bărbaţii nu mai au voie să participe pentru 5 ani la proteste, la adunări publice sociale, culturale sau sportive.

Instanţa a mai dispus ca inculpaţii să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, la Administraţia Cimitirelor sau Crematoriilor Umane sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau la Arhiepiscopia Bucureştilor.

Aceştia mai sunt obligaţi să îi plătească Ştefaniei Nistor, jandarmul agresat, 10.000 de euro daune morale.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1768 secunde