Închisoare pentru înfigerea de scobitori într-un scaun de autobuz! Vezi unde!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Închisoare pentru înfigerea de scobitori într-un scaun de autobuz! Vezi unde!

Externe 09 August 2017 / 17:08 391 accesări

Un bărbat de 60 de ani, bănuit că ar fi înfipt scobitori într-un scaun dintr-un autobuz din Singapore, riscă până la doi ani de închisoare dacă este găsit vinovat, potrivit poliției orașului-stat din Asia de Sud-Est, informează miercuri AFP.

O companie de transport în comun a depus plângere după ce a constatat că unul dintre scaunele unui autobuz a fost perforat cu scobitori. Poliția a deschis o anchetă.

"După investigații amănunțite și cu ajutorul imaginilor înregistrate de camera de supraveghere, poliția a stabilit identitatea suspectului", au precizat forțele de ordine într-un comunicat de presă emis marți. Un internaut a publicat la sfârșitul lunii iulie pe rețeaua socială Facebook fotografii cu scobitorile înfipte în scaun, imagine care a fost distribuită de peste 2.500 de ori. "Ia priviți ce era să pățesc în dimineața aceasta! Slavă Domnului că m-am uitat bine înainte să mă așez", a comentat internautul. Presupusul autor, a cărui identitate nu a fost făcută publică, riscă o amendă și o pedeapsă de până la doi ani de închisoare. Singapore, un important centru financiar asiatic, este recunoscut pentru legislația foarte severă împotriva vandalismului, care poate atrage după sine pedepse cu închisoarea sau prin flagelare.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2122 secunde