Incident armat în Texas: 8 morţi, printre care şi atacatorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Incident armat în Texas: 8 morţi, printre care şi atacatorul

Externe 11 Septembrie 2017 / 10:29 1589 accesări

Un individ înarmat a împușcat mortal șapte persoane într-o casă de la periferia orașului american Dallas duminică seara, după care a fost ucis de poliția chemată la fața locului, relatează Reuters.

Incidentul a avut loc la Plano, o suburbie liniștită situată în partea de nord a Dallasului. David Tilley, purtător de cuvânt al poliției din Plano, a declarat că atacatorul a fost ucis de primul agent de poliție sosit la locul incidentului, în urma unui schimb de focuri. Polițistul nu a fost rănit. Ulterior, șapte persoane au fost găsite decedate în imobilul din Plano. Alte două persoane rănite au fost aduse la spitalul local, dar nu se cunosc detalii despre starea lor de sănătate. "Încercăm să punem cap la cap toate piesele de puzzle", a spus Tilley, care nu a putut spune care a fost mobilul atacatorului.

Nu există deocamdată informații nici despre relația dintre suspect și victime. Nici informația difuzată anterior de mass-media locale, potrivit cărora incidentul armat a avut loc la o petrecere Dallas Cowboys, nu s-a confirmat deocamdată.

Taguri articol


12