Incident pe Aeroportul Otopeni: coada unei aeronave ar fi lovit pista

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incident pe Aeroportul Otopeni: coada unei aeronave ar fi lovit pista
Eveniment 09 Februarie 2018 / 23:48 864 accesări 0 comentarii

Decolare ratată pe Aeroportul Otopeni. Coada unei aeronave ar fi lovit pista. Un avion Boeing 737-800 aparținând companiei low-cost Ryanair, care trebuie să efectueze o cursă la Dublin, de pe Aeroportul Otopeni, a cerut să revină de urgență la sol, după ce, în timpul procedurii de decolare, coada aeronavei ar fi lovit pista.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă, Ana State, a declarat că, după primele verificări, nu s-a constatat vreo avarie.

"Vor mai face modificări și mâine, pe lumină, să vadă dacă într-adevăr se confirmă sau nu această situație. Oricum, aeronava a aterizat în condiții de siguranță - nu au fost înregistrate incidente la bordul aeronavei", a spus Ana State.

Referitor la acest incident, comapania Ryanair a remis pe adresa redacției noastre un comunicat:

„Acest zbor din București către Dublin (9 februarie) a revenit pe Aeroportul București la scurt timp după decolare, din cauza unei probleme tehnice. Clienții au rămas la bord, timp în care tehnicienii Ryanair au inspectat aeronava, aceasta fiind autorizată pentru zbor. Zborul către Dublin a fost operat cu o întârziere de 1 oră și 36 de minute. Ryanair își prezintă scuze sincere tuturor clienților afectați de această întârziere. Menționăm că nu a fost declarată nicio situație de urgență“.Pagina a fost generata in 0.2696 secunde