INCREDIBIL! Circ în toată regula la un control OPC!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
INCREDIBIL! Circ în toată regula la un control OPC!
Sănătate 08 Iunie 2017 / 21:28 1936 accesări 1 comentariu

Urme de sânge din timpul scandalului

Urme de sânge din timpul scandalului

Mai multe controale au fost efectuate astăzi în Constanţa şi Mamaia de către inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor. Directorul ANPC, Paul Anghel, a declarat: „Ca urmare a unei tematici de control locale cu privire la respectarea prevederilor legale în domeniul protecţiei consumatorilor la operatorii economici care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică, unităţi de cazare primire turistică am verificat mai multe unităţi în care din păcate am găsit în spaţiile de depozitare carne şi preparate din carne în afaradurabilităţii minimale sau fără elemente de identificare. A existat un operator economic care a recurs la trivialităţi şi încercând să impresioneze şi-a provocat tăieturi la nivelul frunţii. A proliferat ameninţări şi acuze la adresa colegilor şi a sfârşit prin a ordona angajaţilor lui să închidă uşile şi să blocheze ieşirile într-un gest clar de intimidare. Este deja prea mult şi ceea ce s-a întâmplat astăzi nu trebuie să treacă firesc pe lângă noi ci trebuie să atragă atenţia că mâine un organ de control al statului poate fi reţinut/sechestrat poate chiar înjunghiat sau omorât doar pentru că îşi face datoria....în anul 2017???? Îi felicit pe colegii mei comisari pentru modul profesionist în care s-au comportat şi vă anunţ cu bucurie că Horia Constantinescu (actualul şef de la CJPC Constanţa) este un real câştig pentru judeţul Constanţa.”

Mai exact, întregul scandal a avut loc la terasa La Steaguri din Satul de Vacanţă. Aici, nemulţumit de controlul comisarilor, patronul şi-a spart pahare în cap, fiind nevoie de intervenţie medicală. A fost chemată ambulanţa, bărbatul ajungând la spital fără să fie vorba de ceva grav. Potrivit comisarului şef adjunct al CJPC Constanţa, au fost descoperite 187 de kg diverse sortimente de carne şi pește cu potenţial periculos. De la expirate, la gătite şi congelate pentru a fi servite din nou, ca proaspete, spune şeful CJPC Constanţa

1 comentariu

cristescu 08:53:41 / 09 Iunie 2017
nu se poate asa ceva

Nu se poate trebuia sa ia atitudine Palaz ii acolo la mare in consiliu.Cred ca nu a uitat ajutorul dat de domnul menegre in campanie noua da da noua pmp.Palaz draga astept sa iei atitudine.Ne auzim la un tel.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3586 secunde