Incredibil! Cuptorul cu plăcinte - o bombă cu peste o tonă de mâncare expirată!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incredibil! Cuptorul cu plăcinte - o bombă cu peste o tonă de mâncare expirată!
Sănătate 23 Iunie 2017 / 14:14 8774 accesări 5 comentarii

Aşa cum anunţase Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), localurile şi restaurantele de pe litoral se vor afla sub lupa inspectorilor întregul sezon. Unul dintre cele mai intense controale ale lunii iunie a fost efectuat vineri după-amiază, în Satul de Vacanță din Constanța, la intrarea în stațiunea Mamaia. Printre alte restaurante, inspectorii CJPC s-au oprit la „Cuptorul cu plăcinte”, unul dintre cele mai familiare locuri din Satul de Vacanţă. Probabil că, măcar o dată în viaţă aţi mâncat acolo binecunoscuţii mici sau celebrele porţii de hamsii. Ce au găsit însă acolo inspectorii CJPC este greu de imaginat. Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța, a declarat că a găsit în bucătărie „condiții groaznice”. O bună parte din marfă era depozitată în condiții improprii și nu avea elemente de identificare. În plus, în foarte multe locuri din bucătărie trona mizeria, iar muștele erau ca la ele acasă. Potrivit unor surse, s-ar fi găsit peste o tonă de mâncare stricată, ţinută în condiţii greu de imaginat. Restaurantul a fost închis, probabil pentru totdeauna. Administratorul a încercat să împiedice controlul şi, văzând că nu reuşeşte, a dat bir cu fugiţii.

Reamintim că, în ultimele săptămâni, pe inspectorii CJPC au efectuat mai multe controale pe litoral și au găsit nereguli grave. Mai multe unități de alimentație au fost amendate și închise până la remedierea deficiențelor.

Vezi video aici:

https://youtu.be/-crYGqLUYew

https://youtu.be/N2y1ctDs4DE

Loading...

5 comentarii

au distrus 11:31:27 / 24 Iunie 2017
litoralul

machidonii astia

placintarul 15:52:20 / 24 Iunie 2017
baruri si restaurante

Caind va vizita opc-ul si restaurant-barurile de cartier? sau le este frica de spaga patronilor escroci ! Avem baruri cu program non-stop unele complet neautorizate !

Închiderea definitiva a activității 21:10:21 / 24 Iunie 2017
Închiderea definitiva a activității

Retragerea autorizației de funcționare și pierderea definitiva a dreptului de a deține o alta societate indiferent de natura acesteia ,asta trebuie aplicată acestui individ. Judecarea individului pentru atentat la sănătatea populației. Confiscarea integrala a averii. Numai așa acești profitori se vor învață minte. Nu te joci cu sănătatea cetățenilor. Sancțiuni drastice aplicate.

Dan 21:32:02 / 24 Iunie 2017
E coada pe trei randuri la mici la cuptorul cu placinte

Este coada pe trei randuri la cuptorul cu placinte in sat vacanta, acum 24.06.2017 ora 21.31. Cum adica, mizeria aia nu a fost inchisa dupa tot ce au gasit??? In ce tara traim? Doamne fereste !!!!

Zamfiresu flori 21:34:04 / 24 Iunie 2017
Littoral mamaia

Pana acum nu s - a vazut? Unde au fost cei de la OPC? Felicitari inspectorului care a depistat neregulile !!!! Tineti- o tot Asa !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2123 secunde