Incredibil! Director de liceu constănțean acuzat că sechestrează animale!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mentorul lui Horia Tecău face declarații incendiare! Incredibil! Director de liceu constănțean acuzat că sechestrează animale!
Eveniment 04 August 2016 / 11:57 5311 accesări 5 comentarii

Ioan Macoveciuc, profesor de tenis al Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru"

Ioan Macoveciuc, profesor de tenis al Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru

Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru"

Andrei Szemerjai, directorul  Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru

Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru

Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru

Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" din Constanța, este acuzat de cruzime față de animale! Ioan Macoveciuc, profesorul care l-a învățat tenis pe Horia Tecău, spune că Szermerjai a închis trei pisici în beciul unității și le-a lăsat acolo să moară. După un scandal monstru care a ajuns până la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, două dintre cele cele trei prizoniere cu patru lăbuțe au fost „grațiate" și scoase la lumină din tenebrosul beci. A treia pisică va fi și ea eliberată în cel mai scurt timp.

Un scandal în toată regula a izbucnit la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" din Constanța. Ioan Macoveciuc, antrenorul de tenis care l-a format pe Horia Tecău, îl acuză pe directorul liceului constănțean, Andrei Szemerjai, de faptul că ar fi închis în beciul instituției niște pisici și că le-ar fi lăsat acolo să moară. „Cu săptămâni în urmă s-a luat hotărârea să se închidă toate aerisirile subsolului și ușa de acces. Astfel au rămas trei pui de pisică blocați acolo, în beci. Directorul a decis ca aceste animale să moară. Au fost captive acolo timp de cinci săptămâni. Am reușit să le dau bucăți mici de mâncare prin găurele de cinci centimetri din perete. Dar pe acolo nu puteau să iasă. Ușa mare care duce în subsol a fost ferecată cu două lanțuri și două lacăte. Părinții care aduceau copii la antrenamente auzeau pisicile cum urlau. După mai bine de o lună am scos lacătele și le-am eliberat. Asta a fost pe 22 iulie. Din acest motiv directorul a convocat Consiliul de Administrație ca să mă sancționeze. Este un abuz în serviciu! De curând a pus din nou lacătul la ușă, iar pisicile sunt din nou blocate acolo", a declarat antrenorul de tenis Ioan Macoveciuc.

Unul dintre părinții care au înscris un copil la secția de tenis a liceului spune că este profund indignat din cauza deciziei luate de director. „Am un copil înscris la secția de tenis a Liceului cu Program Sportiv. Am aflat și eu despre această situație. Am înțeles că pisicile au fost blocate acolo. Mi se pare un gest inuman", ne-a declarat bărbatul.

PISICI, PE AICI NU SE TRECE!

Andrei Szemerjai are o variantă total diferită asupra poveștii. „Ușa pe care am închis-o este cale de acces în subsolul tehnic. Calea de acces dă către grupul alimentar. Nu au ce să caute pisici în această zonă, pentru că pot ajunge în bucătărie. Ușa a fost sigilată, iar apoi a fost redeschisă de către domnul Macoveciuc. Profesorul a fost sancționat pentru că a încălcat o dispoziție dată de director și a deschis ușa. I-am dat un avertisment scris. Ușa aceea tebuie să rămână închisă. I-am dat termen profesorului să le găsească pisicilor un alt cămin. Nu a făcut-o, așa că am sigilat din nou ușa", susține Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru".

AU FOST SCOASE DIN "BECIUL PISICESC"!

Între timp, Macoveciuc s-a dus în audiență la inspectorul școlar general Gabriela Bucovală. Profesorul a cerut ca ISJ Constanța să se implice în această problemă. La scurt timp, două dintre cele două pisici sechestrate în beci au fost scoase afară. Joi, mai multe angajate ale liceului au deschis ușa beciului și au încercat să momească ultima pisică aflată în captivitate.

Citește și:

Câini și pisici otrăviți în Valu lui Traian! Primarul reacționează în urma anchetei!

Loading...

5 comentarii

hhhhhhh 13:16:44 / 04 August 2016
kkkkkkk

pisicile apara bucataria si spune MIAU cand intra un musafir.

NELU 13:58:51 / 04 August 2016
LA SUBIECT

O tara de condamnare nu ti-ar strica ca sa inveti ca actele de cruzime sunt INFRACTIUNI. Dar, pe voi, cum dracu de nu v-a deranjat (si mai veniti si cu copii) zgomotul ala anormal de disperat, v-ati intors pe cealalta parte, v-ati facut orele in acest disconfort ? sunteti de groaza !!!!

Geo 10:45:34 / 05 August 2016
Puscarie

Asta trebuie dat pe mama poliției pt rele tratamente si abuz cu intentie asupra animalelor! Bestia !

animale sechestrate 21:56:16 / 06 August 2016
cadre terorizate

Asa directori de scoli gaseste ISJ pentru unele scoli! Parca s-au terminat cadrele competente! Dar trebuie satisfacute si pilele,nu? Ia-te de mana cu Stan de la 28 ,domnule director, si duceti-va pe pustiu! Sa vedem daca ISJ are taria de a nu mai numi in functii oameni cu probleme si dosare pe la Palazu!

Popescu 14:04:58 / 07 August 2016
Constatare

Domnule director, foarte bine ca ati sigilat usile dar nu era mai bine sa eliberati pisicile mai intai. E adevarat ca directorii ar trebui sa stea doua mandate in functie pentru ca se plafoneaza,

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2353 secunde