Incredibil! I-a spart capul pentru un memory-stick?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incredibil! I-a spart capul pentru un memory-stick?!
Eveniment 14 Februarie 2018 / 15:50 550 accesări 0 comentarii

Un tânăr din Botoșani se va odihni după grati după ce a încercat să fure dintr-o mașină un memory-stick!. Proprietarul l-a surprins, iar hoțul l-a lovit în cap, lăsându-l lat. Polițiștii l-au depistat imediat pe tâlhar și, din fericire, victima este într-o stare bună.

La data de 13 februarie, tânărul în cauză a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Flămânzi, județul Botoșani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 06.12.2017, tânărul în cauză, ar fi pătruns în interiorul unui autoturism, din municipiul Constanța, de unde ar fi furat un memory-stick, iar în momentul surprinderii de către proprietarul autoturismului în cauză, tânărul l-a lovit pe acesta, cu un corp dur în zona superioară a corpului.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1782 secunde