Incredibil! Moarte suspectă! Mădălina Manole, drogată înainte de a se otrăvi?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incredibil! Moarte suspectă! Mădălina Manole, drogată înainte de a se otrăvi?!
Monden 11 August 2017 / 17:31 1272 accesări 0 comentarii
libertatea.ro - grafică moartea Mădălinei Manole

libertatea.ro - grafică moartea Mădălinei Manole

Mihaela Brooks, expert în criminalistică, stabilită în Canada, dezvăluie noi detalii halucinante petrecute în noaptea sinuciderii Mădălinei Manole. Expertul criminalist susţine că artista a fost ”drogată” cu Fenobarbital înainte de a înghiţi otrava, lucru care i se pare extrem de ciudat, potrivit cancan.ro.

Mihaela Brooks a urcat pe YouTube un nou video în care face o serie de dezvăluiri halucinante despre moartea Mădălinei Manole. Expertul criminalist susţine că în organismul vedetei exista o cantitate de fenobarbital, lucru care i se pare extrem de ciudat având în vedere faptul că medicamentul avea efect de antidot faţă de unul dintre simptomele otrăvii cu care şi-a pus capăt zilelor.

„Avea gura rigidă. Într-o moarte care urmează unor convulsii severe se știe că rigiditatea, în special rigiditatea generalizată, intervine imediat. A avut sau nu Mădălina convulsii sau rigiditatea a fost imediată la ea? Răspunsul este nu! Deoarece în raportul de autopsie este menționat rezultatul laboratorului de toxicologie din care reiese că Mădălina avea în sânge o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital. Nu știu dacă sângele pentru laborator a fost luat din vena femurală, pentru că atunci cifra era mult mai exactă, dar nu asta este important cât faptul că anchetatorii, chiar și după ce au avut raportul de autopsie, nu au verificat dacă Mădălina avea fenobarbital în casă, în ce fel - comprimate, injecții sau supozitor - și-n același timp daca avea rețetă. Dacă nu avea rețetă, ar fi trebuit determinat cum a procurat fenobarbitalul și de ce. A luat sau nu Mădălina fenobarbital? Înainte de a răspunde la această întrebare, să ne aducem aminte care sunt efectele terapeutice ale fenobarbitalului. Știm că este un sedativ, un anticovulsiv și îți creează o stare de oboseală, de somnolență. Ca precauții, doar la ce ne interesează pe noi - nu este indicat atunci când șofezi și creează o insuficiență respiratorie. Pe data de 13, după ora 17, Mădălina a șofat din Otopeni pe Calea Victoriei, la studio. La studio a avut repetiții 3 ore, după care a șofat din Calea Victoriei la Metro Băneasa și de acolo acasă, în Otopeni. Deci se exclude că Mădălina ar fi luat fenobarbitalul pe data de 13 iunie. L-a luat pe data de 14? Nu știm. Se poate determina asta, depinde de anchetatori. Dar este posibil să-l fi luat dacă avea probleme cu somnul și a vrut să se ducă la culcare - e posibil să-l fi luat ea. Dar în același timp există un mare semn de întrebare dacă ea l-a luat știind că o să comită actul suicidal. De ce? Pentru că o persoană care își alege o moarte atât de violentă nu se asigură și ia un antidot pentru unul dintre simptomele otrăvirii cu substanța pe care și-a ales-o. Deci există un mare semn de întrebare aici!”, spune Mihaela Brooks, într-un nou episod al „anchetei paralele” lansate în legătură cu moartea Mădălinei Manole.

Comentariul expertului poate fi urmărit aici: http://www.cancan.ro/madalina-manole-drogata-inainte-de-a-inghiti-substanta-otravitoare-mihaela-brooks-dezvaluie-noi-detalii-halucinante-din-noaptea-mortii-artistei-17141064

Sursa: cancan.ro

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2104 secunde