Incredibil! Trăgeau din jointuri ziua, în amiaza mare. Unde își făceau veacul amețiții!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incredibil! Trăgeau din jointuri ziua, în amiaza mare. Unde își făceau veacul amețiții!
Eveniment 30 August 2018 / 14:42 416 accesări 0 comentarii

Dacă e vară și e Vama Veche, hop și pasionații de cannabis. În perioada 28-30 august, jandarmii constănțeni au surprins în Vama Veche patru persoane care aveau asupra lor substanțe halucinogene. Potrivit informării Grupării Mobile Constanţa, jandarmii care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au depistat trei persoane cu vârste cuprinse între 25-38 ani, una de sex feminin și două de sex masculin, în parcarea situată pe str. Albatros, la aproximativ cincizeci metri de terasa Molotov, ce aveau asupra lor o țigaretă confecționată artizanal, care conținea o substanță vegetală cu miros înțepător specific cannabisului, 4 pliculețe autosigilant și un recipient sub formă de aparat de mărunțit, ce conțineau în total 7 comprimate tip pastile, substanțe vegetale cu miros înțepător sub formă de muguri, specific cannabisului și substanțe de culoare albă sub formă de granule.

De asemenea, a mai fost depistată o persoană de sex masculin cu vârsta de 30 de ani, pe plajă, în dreptul terasei Expirat, în stațiunea Vama Veche, având asupra lui un pliculeț autosigilant ce conținea o substanță sub formă de pulbere de culoare albă.

Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1316 secunde