Indieni cu permise de şedere irlandeze false, depistaţi în zona de tranzit a Aeroportului Otopeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Indieni cu permise de şedere irlandeze false, depistaţi în zona de tranzit a Aeroportului Otopeni

Eveniment 24 Iunie 2022 / 09:32 573 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Henri Coandă Bucureşti au depistat, în zona de tranzit internaţional, cinci cetăţeni indieni care au prezentat pentru control paşapoarte şi permise de şedere irlandeze, false, pentru a se îmbarca la o cursă în direcția Frankfurt.

În data de 21.06.2022, în jurul orelor 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă Bucureşti, polițiștii de frontieră au efectuat în baza analizei de risc verificări în zona de tranzit internaţional, în urma cărora au fost identificaţi cinci cetăţeni indieni care au sosit din direcţia Dubai și urmau să se îmbarce la o cursă în direcţia Frankfurt.

La controlul documentelor, în zona de tranzit, cele cinci persoane au prezentat paşapoartele naţionale autentice însoţite de permise de şedere irlandeze necesare pentru a călători în vestul Europei. În baza analizei de risc, colegii noştri au procedat la verificarea paşapoartelor şi permiselor de şedere în cauză, descoperind astfel ca permisele de sedere mentionate sunt false si ca in pasapoarte sunt aplicate si cinci ştampile aparţinând autorităţilor din Irlanda, deasemenea false.

Persoanelor în cauză le-a fost întreruptă călătoria către Frankfurt, fiind returnate la Dubai.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1447 secunde