Influencer și model de videochat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Influencer și model de videochat
Lifestyle 17 Ianuarie 2020 / 13:28 1175 accesări 0 comentarii

Nu este o surpriză faptul că generațiile actuale au o percepție diferită asupra vieții, asupra conceptului de fericire și au țeluri diferite în viață față de generația părinților. La întrebarea “Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, răspunsurile nu mai sunt cele de tipul - doctor, avocat și profesor.

Social media a creat cel mai dorit job din ultimii ani

Rolul pe care îl joacă platformele de Social Media în viețile tinerilor este din ce în ce mai mare, fapt ce se resimte din plin în rândul reprezentanților Generațiilor Z și Millenials. Conform unui studiu recent efectuat în rândul tinerilor din Statele Unite, trei sferturi dintre ei urmăresc influencerii pe rețelele de socializare și, mai mult decât atât, majoritatea susține că areîncredere mai mare în acești influenceri când vine vorba despre recomandări în materie de produse și branduri, mai mult decât în celebrități. Și nu doar că au încredere oarbă în influenceri, ci își și doresc să fie ca ei: 86% dintre cei care au participat la sondaj au răspuns că ar postape profilul personal conținut sponsorizat în schimbul foloaselor materiale, iar 54% dintre ei ar acceptaoportunitatea de a deveni influenceri.

Influencer versus Model videochat

Dar ce este un influencer? Sau mai bine zis, cine ar putea fi un influencer? O persoană care are puterea de a-și influența „publicul” sau urmăritorii din mediul virtual datorită relației strânse pe care o are cu audiența sa. Iar pentru a menține o astfel de legătură cu admiratorii din Social Media, un influencer trebuie să își țină la curent publicul cu stilul său de viață; așadar o astfel de persoană își împărtășește mare parte din viața personală cu următorii săi, prin fotografii și conținut video. Iar această influență asupra publicului se poate transforma cu succes într-o sursă de venit, prin colaborări cu diverse branduri și plasare de produse la cerere.

Există și un alt fel de influencer, cel care, prin imaginea sa, farmecul personal și relația pe care o formează cu fanii virtuali, ajunge să câștige câteva mii, sau chiar zeci de mii de dolari lunar. Este vorba despre modelele online, tinerele care își desfășoară activitatea dintr-un studio de videochat timp de 8 ore pe zi. Admiratorii acestor domnișoare sunt, în general, de sex masculin și, spre deosebire de platformele de socializare standard, au posibilitatea de a plăti pentru o întâlnire virtuală cu modelul favorit.

Interacțiunea devine astfel, mult mai naturală și mai directă, iar modelul de videochat este chiar răsfățat de fani prin diverse cadouri și atenții virtuale, care, la final de zi se transformă într-un venit în plus. Ține de fiecare model în parte cum alege să își dezvolte relația cu fanii și care sunt subiectele de discuție abordate pentru a menține viu interesul audienței.

Cert este că modelele de videochat sunt din ce în ce mai apreciate, cel mai cunoscut caz fiind cel al lui Kaylen Ward, un model din Los Angeles care a strâns o sumă impresionantă de bani, pe care a redirecționat-o către Australia, în urma incendiilor devastatoare de la începutul anului. Modelul a apelat la fanii săi pentru a strânge câteva sute de mii de dolari și le-a oferit la schimb acestora fotografii în ipostaze provocatoare.

Nici româncele nu sunt străine noului trend din Social Media și videochat, ele remarcându-se prin frumusețe și carismă, calităti atât de apreciate de străinii dornici de atenție și de o companie plăcută. Peste 100.000 de românce activează în domeniul videochat-ului, iar numărul acestora crește pe zi ce trece.

(P)Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1466 secunde