Influencerul care e om al străzii. Secretul lui a fost descoperit după ce nu a mai postat nimic timp de 3 luni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Influencerul care e om al străzii. Secretul lui a fost descoperit după ce nu a mai postat nimic timp de 3 luni

Externe 17 Iunie 2020 / 09:30 870 accesări

Joaquin Carmona este unul dintre cei mai cunoscuți utilizatori de Twitter din Spania, însă puțini sunt cei care îi știu adevărata poveste.

În vârstă de 40 de ani, Joaquin Carmona a devenit cunoscut în mediul online datorită postărilor sale despreatletism.

Cu peste 20.000 de urmăritori, Joaquin Carmona era considerat un adevărat influencer în domeniul sportiv și asta datorită numeroaselor postări pe care le făcea zilnic.

Imaginile și clipuri încărcate l-au transformat pe spaniol într-un adevărat specialist, iar mesajele sale de peTwitterau ajuns să fie urmărite chiar si de profesioniști de renume din lumea sportului.

Atunci cândpandemia de coronavirusa fost confirmată, iar Spania a fost nevoită să se supună noilor reguli impuse pentru depășirea situației critice, Joaquin a dispărut din mediul online. Bărbatul nu a mai scris nimic pe contul său, iar absența sa nu a rămas fără ecou.

Cei care îi citeau postările și îl admirau pentru munca depusă s-au îngrijorat pentru dispariția lui. Unele voci chiar au spus că spaniolul ar fi murit din cauza COVID-19.

Jurnaliștii de la Sport.es au fost cei care l-au găsit peJoaquin Carmona, dar acesta a fost și momentul în care au descoperit și povestea tristă pe care o ascunde.

Conform publicației spaniole, Joaquin Carmona este unom al străzii, întregul Madrid fiind casa lui. Bărbatul doarme pe o saltea, sub cerul liber.

Din cauza restricțiilor din Spania, Carmona nu a mai putut fi activ pe Twitter deoarece nu a mai avut acces la internat. Ultima sa postare a fost făcută dintr-o stație de metrou, însă apoi poliția l-a evacuat și astfel actvitatea sa a fost sistată.

"Îmi doresc să mă întorc pe Twitter, dar adevărul e că acum nu se poate", le-a zis el jurnaliștilor spanioli.

Carmona a povestit că viața sa nu a fost roz nici înainte de pandemie, dar odată cu decretarea stării de urgență, lucrurile s-au complicat și mai mult.

"Am mâncat din gunoi. Până și salteaua pe care dorm e găsită pe stradă", a povestit Joaquin Carmona.

Bărbatul recunoaște că activitatea pe Twitter reprezintă oterapiepentru el. Prin intermediul acestei platforme, Carmona are șansa să scrie despre una dintre marile sale pasiuni, atletismul.

"Faptul că pe Twitter îi fac pe oameni să se simtă bine mă determină să cred că cel puțin fac ceva corect", a mai adăugat el.

Taguri articol


12