Restricţii de circulaţie pe A2 Bucureşti - Constanţa până pe 27 mai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Infotrafic: Restricţii de circulaţie pe A2 Bucureşti - Constanţa până pe 27 mai

Administrație 05 Mai 2021 / 15:44 520 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 5 - 27 mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, judeţul Călăraşi) - 71+500 de metri (Dor Mărunt, judeţul Călăraşi).

Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Totodată, mai este instituită o restricţie de circulaţie pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între km 155 şi 161 (Podul Cernavodă). Din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2584 secunde