Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în Constanța

Eveniment 20 Septembrie 2021 / 15:02 447 accesări

La data de 18 septembrie, în jurul orei 16.50 polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 septembrie, în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 19 septembrie, în jurul orei 04.10, polițiști din cadrul cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, în stațiunea Olimp, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1401 secunde