Îngrozitor! A violat o fetiță timp de 2 ani! S-a întâmplat la Medgidia!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Îngrozitor! A violat o fetiță timp de 2 ani! S-a întâmplat la Medgidia!
Eveniment 13 Martie 2018 / 17:29 8201 accesări 4 comentarii

Un bărbat din Medgidia a fost băgat după gratii pentru o faptă incredibilă! Timp de doi a violat o fetiță de aproape 12 ani! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, iar organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia – IPJ Constanţa l-au reținut pentru 24 de ore, începând cu data de 12.03.2018, pe Marcel Croitoru. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol faptă prevăzută de art. 218 alin. 1 și alin. 3 lit. c C.pen., cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal. Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora:

În cursul anilor 2016-2018, inculpatul CROITORU MARCEL a întreținut în mod regulat la diferite date necunoscute, relații sexuale cu minora Iordan Andreea Antonela în vârstă de 11 ani și 11 luni care nu avea conștientizarea reală a semnificației unui act sexual.

La data de 13.03.2018 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia care a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile până la data de 11.04.2018.

Loading...

4 comentarii

J 00:12:48 / 14 Martie 2018
Y

Asemenea nenorociți trebuie închiși pe viață, fără a fi judecați, fără drept de apel. Nenorociți care nenorocesc ființe nevinovate, copii care nu se pot bucura de copilărie, niște copii indiferent de ce sex sunt copii : băieți și fete, nu se pot bucura de anii cei mai frumoși, de anii copilăriei pentru că derbedeii și "animalele" astea de distrug copilăria, gingășia, inocența și tot ce este cel mai frumos din viața unui om, copilăria ! Chiar dacă sunt arestați să fie castrați pentru totdeauna, ca să se învețe minte pentru totdeauna, ca să numai facă așa ceva, să violeze copiii oamenilor care se chinuiesc ca să-i facă și să-i crească ! CASTRAREA este unica soluție pentru nenorociții ăștia !

Cititor 07:53:35 / 14 Martie 2018
Protectia copilului

Avea voie reporterul sa divulge numele copilului?

diana armie 12:42:40 / 14 Martie 2018
Pentru J

Eu as zice ca totusi un streang ar fi mai eficient .Glontul e prea scump . Castrarea si mai scumpa .

Oarecare 17:06:12 / 14 Martie 2018
Pentru cititor

Nu mi se pare deloc ok ca sa dezvăluit identitatea minorei. Nu cred ca avea voie. Foarte urat din partea reporterului ce a scris acest articol. Rușine!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2151 secunde