„Inimă rece”, din nou la Teatrul „Căluțul De Mare”! Când îl puteţi vedea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Inimă rece”, din nou la Teatrul „Căluțul De Mare”! Când îl puteţi vedea

Cultură 13 Aprilie 2018 / 17:29 517 accesări

Duminică, 22 aprilie 2018, orele 10.00 și 11.30, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” se reia spectacolul „Inimă rece”, a cărui premieră a avut loc în 2003, odată cu înființarea Teatrului „Căluțul de mare”, o piesă care s-a bucurat de un mare succes la public.

Textul piesei este adaptat de Victoria Gavrilescu, după basmul educativ al prozatorului german Wilhelm Hauff. Regia artistică este semnată de maestrul Vasile Gherghilescu, cel care în urmă cu mai bine de treizeci de ani îi dădea viață personajului principal din poveste. Carmencita Brojboiu a realizat scenografia, iar Dicran Asarian s-a ocupat de ilustrația muzicală.

Piesa care prezintă povestea lui Peter Munk, cărbunarul sărac care dorește să devină bogat și care prin liber arbitru, își vinde inima duhului cel rău al pădurii, realizând în final, că banii nu aduc neapărat fericirea, este recomandat etapei de vârstă 6+.

Pe scenă îi vom reîntâlni pe Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Arina Cojocaru, Lică Gherghilescu, Emanuel Cristoiu, Grațian Prisacariu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Claudia Zaharia și Ion Ciolan. Vocile personajelor fantastice, Mikel Olandezul și Omulețul de Sticlă aparțin celor doi mari actori ai scenei constănțene: Vasile Hariton și Aneta Forna Christu.

Spectatorii, și cei mici și cei mari, sunt așteptați la un spectacol extraordinar, bazat pe un basm clasic din sec. XIX dar ale cărui pilde sunt mereu actuale: importanța adevăratelor valori, a liberului arbitru și mai ales, faptul că fericirea nu constă doar în afaceri prospere și bogății.

Pentru informații suplimentare, contactați: Magda Bădică, consultant artistic Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, tel. 0241 618 992, fax. 0241 613 606, e-mail: teatruldecopii_cta@yahoo.com, www.teatruldelamare.ro.12
Pagina a fost generata in 0.2176 secunde