Înotătorul Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la JO 2020

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înotătorul Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la JO 2020
Sport 26 Ianuarie 2019 / 08:32 186 accesări 0 comentarii
Robert Glinţă a realizat baremul A în Luxemburg (sursa foto: Facebook Camelia Potec)

Robert Glinţă a realizat baremul A în Luxemburg (sursa foto: Facebook Camelia Potec)

Robert Glinţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a realizat baremul, vineri seară, la Cupa Europeană de la Luxemburg, în proba de 100 de metri spate, fiind cronometrat cu timpul de 53 de secunde şi 83 de sutimi.

„La câteva zile de la începutul perioadei de calificare Robert a reuşit să realizeze baremul A în proba de 100 spate (53.83) la Cupa Europeană de la Luxemburg, reuşind să se impună şi în faţa campionului european, Kliment Kolesnikov! Felicitări Robert, Silviu şi Bogdan! Sper ca această calificare să fie de bun augur în vederea unei echipe olimpice cât mai numeroase!”, a anunţat, pe Facebook, Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Robert Glinţă a participat şi la Jocurile Olimpice din Brazilia, de la Rio de Janeiro, din 2016, unde s-a clasat pe locul 8 în finala probei de 100 de metri spate.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2541 secunde