Înregistrare video cu un bărbat care plasează un șobolan într-o vitrină a unui magazin Kaufland

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înregistrare video cu un bărbat care plasează un șobolan într-o vitrină a unui magazin Kaufland
Social 13 Martie 2018 / 16:01 864 accesări 1 comentariu

Kaufland România a oferit o înregistrare video de pe camerele de supraveghere ale supermarketului din Arad, în care un bărbat apare că ar plasa un șobolan într-o vitrină frigorifică, după care se întoarce pentru a-l filma.

Reprezentanții Kaufland susțin că în imagini se vede cum un bărbat așează șoarecele în galantar și se întoarce apoi pentru a-l filma. Oficialii companiei spun că vor sesiza Poliția și instituțiile competente pentru tragerea la răspundere a persoanei filmate.

"Cu privire la clipul ce a circulat pe rețelele de socializare, din data de 10 martie 2018, cu imagini cu un șoarece ce ar fi fost surprins în magazinul Kaufland din Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr. 139-151), compania Kaufland România revine cu noi detalii care dezvăluie condițiile în care a avut loc incidentul și care vin să consolideze poziția companiei față de această campanie orchestrată. Potrivit imaginilor video extrase de pe camerele de supraveghere din magazinul Kaufland din Arad, șoarecele a fost plasat în magazin, la raftul de lactate, înainte de a fi filmat",se arată într-un comunicat de presă al Kaufland România.

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu două săptămâni. În magazinul din Arad, ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”,mai spun oficialii Kaufland.

În urmă cu două săptămâni, au apărut imagini filmate într-un supermarket Kaufland din Curtea de Argeș, în care se vede un șoarecere care se plimbă prin galantar.

Loading...

1 comentariu

cici 09:23:57 / 14 Martie 2018
mda

am prieteni care lucreaza sau au lucrat la Metro , Selgros , Carefura, Kaufland , Lidl , Alfa Beta , Adivin , etc ... si la diverse agape am dezbatut subiectul si peste tot e la fel : soareci , sobolani , vrabii , porumbei , excremente lasate de ei , ca dovada ca o duc bine ... asa ca lasati faza cu discreditarea ca nu tine ! Cand ai astfel de musafiri nepoftiti poti tu sa pui otrava , capcane , degeaba ! unica solutie e sa faci curatenie , dar luna , si sa ii dai in cap animalului. S-a facut deratizare? Vax ! Deratizarea e ca sa fii tu linistit ca ti-ai facut treaba dar stii ca e apa de ploaie ! la fel ca si dezinfectantii din spitale , la fel ca germostopul pe care ni-l baga pe gat reprezentantii de la DSV...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1828 secunde