Instanța refuză schimbarea regimului de detenție în cazul lui Constantinescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Instanța refuză schimbarea regimului de detenție în cazul lui Constantinescu
Justiție 25 Iulie 2017 / 17:30 2744 accesări 3 comentarii

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicușor Constantinescu va rămâne încarcerat în regim închis! Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au respins, marţi, 25 iulie, solicitarea acestuia de schimbare a regimului de detenţie, motivată prin faptul că suferă de obezitate şi de cancer la prostată şi că mai are doar câţiva ani de trăit. Decizia instanţei este definitivă. Amintim că, marți dimineața, a fost judecată cererea de preschimbare a regimului de detenție în cazul lui Constantinescu. Avocata sa, Laura Vicol, a argumentat că starea de sănătate a clientului său nu îi permite să facă față condițiilor în care este ținut acum. „Nicușor Constantinescu suferă de cancer de prostată operat. Are o stare de obezitate. Este într-o stare excepțională și vrea la regim semideschis. Stă cu șase oameni în cameră, iar din această cauză nu poate să se miște și să iasă la aer. Merită să fie la regim semideschis. Ar avea timp să se plimbe. O plimbare mai mult de două ore și o socializare i-ar permite o reluare a unei vieți normale. Abuzul în serviciu este o infracțiune de serviciu, nu de corupție. Nu vă cer decât să-i dați șansa la o viață normală. În anul 2014, i s-a dat cinci ani speranță de viață”, a spus avocata. În prezent, Nicușor Constantinescu execută la Penitenciarul Rahova o condamnare de 5 ani închisoare primită în dosarul în care a fost acuzat de subfinanțarea Centrului Militar Constanța. Până acum, el a executat mai mult de un an din pedeapsă.

Citește și:

Constantinescu a cerut schimbarea regimului de detenție

Loading...

3 comentarii

Nikusor și Radu... 19:36:50 / 25 Iulie 2017
Martiri....

...Martiri ai luptei contra sistemului ticăloșit mafiot basist LIBERAL PNL..La fel l-au executat pe Adamescu.. Câți oamenii mai trebuie sa moară in pușcăriile dNA că kruduta sa mai primească o medalie !?..

Răspunde | Raportează | | |-13
Nikuuu kuruuuu 23:05:31 / 01 August 2017
Gura mati de...idiot

Bou te-ai născut bashit ai sa mori !...Ce prejudiciu are tatu ba animalule in CMZ unde a primit 5 ani.. Zero..Ce prejudici sânt in Microsoft in retrocedări și ..Flota ...miliarde de euro. Și oamenii sânt liberi iar prejudiciu ciuciu.!.

nicu duru 23:55:10 / 01 August 2017
Pentru oligofrenul postac..

Ati supt pula impreuna.. V-a executat Stroe, pac,pac.. Dobitocule de unde atata avere la porcul tau dintr-un salariu de bugetar???? Boule CMZ a vrut suine sa-l praduiasca.. Dar tu esti prea dobitoc.. Muie cat cuprinde...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2567 secunde