Întâlnire a deținătorilor de rețele de utilitate publică din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Întâlnire a deținătorilor de rețele de utilitate publică din Constanța

Administrație 10 August 2022 / 17:53 635 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța a organizat astăzi o întâlnire cu toți deținătorii de rețele de utilitate publică pentru ca lucrările de reparații și investiții în domeniul public să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Soveja, a început demontarea stâlpilor vechi de beton pentru ca lucrările de asfaltare care se vor demara în scurt timp să nu fie afectate. În aceste zile, se acționează pe partea cu Parcul Tăbăcărie iar în perioada imediat următoare se va interveni și pe partea cu blocurile. În acest context, operatorii rețelelor de comunicații trebuie să asigure eliberarea stâlpilor de cabluri.

„Proiectele pe care le implementăm reprezintă o prioritate pentru întreaga comunitate. Avem nevoie de un cadru comun pentru ca disconfortul creat de aceste lucrări să fie cât mai redus. Termenele de finalizare a intervențiilor trebuie să fie respectate, nu vor fi întârzieri. Obiectivul nostru este să asigurăm o infrastructură adaptată nevoilor cetățenilor”, a declarat administratorul public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian.

De asemenea, un aspect important despre care s-a discutat în cadrul ședinței desfășurate la Primăria Constanța a fost rezolvarea sesizărilor primite de la cetăteni într-un timp cât mai scurt.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2152 secunde