Întârzieri de 30 de minute pe Aeroportul „Henri Coandă”. Nicio cursă nu a fost anulată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Întârzieri de 30 de minute pe Aeroportul „Henri Coandă”. Nicio cursă nu a fost anulată

04 Ianuarie 2016 / 09:48 543 accesări
Sursa foto: newsair.ro

Sursa foto: newsair.ro

Unele aeronave de pe Aeroportul „Henri Coandă”Bucureşti Otopeni au întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare, nicio cursă nefiind anulată, a anunţat, luni dimineaţă, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa ”Aurel Vlaicu”, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt care transportă zăpada la sol, a precizat CNAB într-un comunicat de presă.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul ”Henri Coandă” din cauza condiţiilor meteo, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră.

”Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene”, potrivit CNAB.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

În Capitală se înregistrează, luni dimineaţă, o temperatură de minus opt - minus nouă grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ninsori și viscol pentru 10 județe din sud-vestul țării, valabilă până luni la ora 12.00. Atenționarea vizează județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și jumătatea sudică a județelor Vâlcea, Argeș și Dâmbovița.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1804 secunde