Întârzieri înregistrate la unele zboruri din cauza degivrării aeronavelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Întârzieri înregistrate la unele zboruri din cauza degivrării aeronavelor

11 Ianuarie 2017 / 09:16 470 accesări

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo, însă unele zboruri au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, anunță Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

"Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Unele zboruri au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor", potrivit unui comunicat de presă al Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Instituția precizează că pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.12
Pagina a fost generata in 0.2647 secunde