Întârzieri mari la recalcularea pensiilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se va publica lista judeţelor codașe Întârzieri mari la recalcularea pensiilor
Social 17 Noiembrie 2019 / 19:57 388 accesări 1 comentariu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat duminică, faptul că va publica, într-o săptămână, lista judeţelor unde sunt întârzieri mari în recalcularea pensiilor. „Este o situaţie generalizată, din păcate. Sistemul public a uitat să lucreze pentru pensionari, în sensul în care îşi găseşte o tonă de scuze (...). Sunt probleme şi în Bucureşti, la casele locale de pensii, dar şi în ţară. Voi face publică lista tuturor judeţelor unde întârzierile sunt de 6 luni. Îmi scriu pensionarii că termene pentru recalculare sunt chiar mai mari de şase luni şi voi publica, pentru că am cerut la videoconferinţă de vineri, tuturor directorilor caselor de pensii, să îmi dea o situaţie la zi. Cea pe care mi-a prezentat-o Casa Naţională de Pensii era la momentul septembrie 2019. Le voi cere să îmi prezinte o situaţie la zi exclusiv pe depăşirea termenului de 45 de zile în maxim o săptămână şi o voi face publică”, a declarat Violeta Alexandru, duminică. Potrivit acesteia, sub pretextul prioritizării dosarelor pentru prima pensionare, s-au întârziat foarte mult recalculările. Ministrul crede, însă, că există soluţii astfel încât casele de pensii să se încadreze în termenul legal.

Loading...

1 comentariu

okila 14:43:33 / 18 Noiembrie 2019
alta mafie

2 colegi cu aceeasi vechime dar cu diferente de 25% nu se poate dar e adevarat ,oare cine si cand va sparge tenebrele acestei MAFII ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2424 secunde