Într-un hipermarket din România: carne „din viitor“!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Într-un hipermarket din România: carne „din viitor“!
Social 20 Aprilie 2017 / 17:53 651 accesări 1 comentariu

Un hipermarket din Arad a fost amendat cu 5.000 de lei, de reprezentanţii Protecţiei Consumatorilor, pentru practici comerciale incorecte, după ce un bărbat a cumpărat carne pe care era trecută ca dată a ambalării o zi viitoare, transmite corespondentul Mediafax. Un cumpărător a mers la un hipermarket din oraş, de unde a achiziționat, printre altele, o caserolă cu cotlet de porc din rasa Marele Alb, iar la ieşirea din magazin, bărbatul a constatat că a cumpărat carne „din viitor”. Deşi produsul fusese cumpărat în 19 aprilie, pe etichetă scria că a fost ambalat în 20 aprilie. Reprezentaţii magazinului au vrut să îi înapoieze banii, dar bărbatul a preferat să păstreze bonul şi produsul, ca dovadă a acestui fapt, reclamat la Protecţia Consumatorilor. „Operatorul economic şi-a recunoscut vina şi a motivat faptul că lucrătorul comercial a greşit în momentul când a făcut eticheta”, a declarat, comisarul-şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad, Gheorghe Iancu. Nu au mai fost descoperit alte probleme în hipermarket.

1 comentariu

Fomila 16:54:08 / 22 Aprilie 2017
inghitim toate mizeriile aruncate de altii

In Romania s-a vandut carne veche de ZECI DE ANI,stocuri tinute in depozite militare.aia care vine "din viitor"macar o fi proaspata?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2403 secunde