Învățământ Profesional în Sistem Dual. Școală, calificare și un loc de muncă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O soluție la criza muncitorilor calificați Învățământ Profesional în Sistem Dual. Școală, calificare și un loc de muncă
Social 15 Iulie 2019 / 14:44 1499 accesări 0 comentarii

Învățământul Profesional în Sistem Dual - o soluție la criza muncitorilor calificați din țara noastră este tema primei Conferinţe Regionale care îşi propune să promoveze în rândul elevilor, părinţilor şi agenţilor economici sistemul de învăţământ profesional care presupune învăţarea unei meserii şi asigurarea unui loc de muncă la finalul cursurilor de specialitate.

Conferinţa are loc miercuri, 24 iulie, de la ora 14:00, la Biblioteca Colorată Tomis HUB din incinta Tomis Mall Constanța.

Evenimentul, organizat de Comitetul Județean al Părinților Constanţa și Școala fără Șomeri, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța si al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, vine în întâmpinarea agenților economici care au nevoie de muncitori calificați, prin implicarea în programe de școală profesională în sistem dual. Fie că vorbim despre zidari, patiseri sau lăcătuşi, toate aceste meserii sunt deja la mare căutare, iar perspectiva ne arată că vor fi din ce în ce mai solicitate.

Invitatul special al acestei conferințe este Cornel Bertea Hanganu, fondatorul și președintele Școlii Fără Șomeri, un concept unic în România, care a adus performanța în școala profesională în sistem dual prin înființarea a peste 100 de clase în sistem dual în ultimii doi ani cu agenți economici ce și-au dorit să se implice în pregătirea forței de muncă bine calificate.

Participarea este gratuită, tot ceea ce trebuie să facă doritorii fiind să se înscrie prin intermediul formularului de la următorul link:https://forms.gle/pLwwZd9pZqRGnfG59.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1994 secunde