Invitație la… bal. Balul oamenilor de afaceri din Constanța. Cine sunt invitații

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Invitație la… bal. Balul oamenilor de afaceri din Constanța. Cine sunt invitații

Lifestyle 24 Mai 2018 / 09:40 913 accesări

Devenit aproape o tradiție, evenimentul „Balul oamenilor de afaceri din Constanța” este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în colaborare cu Organizaţia Patronală Mamaia-Constanţa și a ajuns la ediția a IV-a.

Balul va avea loc vineri, 8 iunie, începând cu ora 19.00, la Restaurantul DEL MAR din Mamaia. „Balul Oamenilor de Afaceri a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri, fiind o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking. Dedicam această editie celebrării Centenarului Marii Uniri și împlinirii, în acest an, a 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă. Ne dorim să fie o seară specială, pentru toti participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană”, a transmis organizatorul, CCINA.

În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri, se va organiza o tombolă, cu premii surpriză, dedicată participanţilor la această seară exclusivistă. La Bal sunt invitaţi să participe reprezentanţii mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar şi nemembre ale CCINA, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai Consulatelor străine la Constanţa. Vor fi acordate premii unor antreprenori constănţeni, pentru tradiţie, cercetare, dezvoltare, inovare şi export.12