Invitație la teatru: „6 din 49“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Invitație la teatru: „6 din 49“
Cultură 06 Martie 2016 / 17:54 700 accesări 0 comentarii

Constănțenii sunt invitați în clubul Doors, joi, de la ora 20.00, pentru a urmări „6 din 49”, de Spiro Gyorgy, spectacolul de debut al regizorului Alexandru Maftei, cunoscut pentru producțiile cinematografice „Domnișoara Cristina” și „Bună, ce faci?”. În rolurile principale, publicul îi va vedea pe Dana Voicu şi Liviu Cheloiu.

„Pentru mine, fiecare proiect este un nou început. Eu încerc să nu mă repet în ceea ce fac. Cu fiecare proiect pe care îl încep, încerc să merg pe un alt drum, să explorez alte zone, să surprind publicul cu altfel de rezolvări, să nu mă blochez într-un stil sau o manieră”, spune Alexandru Maftei.

Biletele pentru acest spectacol s-au pus în vânzare la prețul de 30 de lei. În 2014, spectacolul a fost invitat la Festivalul Național de Teatru.

La Constanța, piesa lui Spiro Gyorgy a fost montată la sfârșitul anului trecut de Bogdan Caragea, care joacă și rolul soțului, având-o ca parteneră de scenă pe Mirela Pană.

Citește și:

„6 din 49” se joacă în club

„Prah” sau când norocul se transformă-n scrum

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2391 secunde